Κομάντα και Δράκοι: Η υπόθεση, ο Κοκογιαννάκης και η αποθέωση στο twitter

Κομάντα και Δράκοι: Η υπόθεση, ο Κοκογιαννάκης και η αποθέωση στο twitter
Κομάντα και Δράκοι Mega

Η μεταφυσική σειρά μυστηρίου "Κομάντα και Δράκοι" ενθουσίασε το τηλεοπτικό κοινό. Οι ηθοποιοί, η εξαιρετική ερμηνεία του Λευτέρη Κοκογιαννάκη και τα σχόλια των τηλεθεατών.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης (22/09) η νέα σειρά του Mega με τίτλο “Κομάντα και Δράκοι”, με τα πρώτα σχόλια να είναι πολύ ενθουσιώδη και αρκετούς να την χαρακτηρίζουν ως “το ελληνικό Stranger Things”.

Πρόκειται για μια μεταφυσική σειρά μυστηρίου, κινηματογραφικών προδιαγραφών, η οποία συνδυάζει γουέστερν ατμόσφαιρα και κωμικά στοιχεία. Φέρει την πρωτότυπη γραφή και ιδιαίτερη σκηνοθετική σύλληψη του Θοδωρή Παπαδουλάκη, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει και την επιτυχημένη σειρά “Το Νησί” πριν από 10 χρόνια.

Κομμάντα και Δράκοι: Υπόθεση και Ηθοποιοί

Ο 10χρονος Γιώργος, ένα χαρισματικό παιδί με βαθιές ευαισθησίες, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη. Εκεί, η οικογένεια αναζητά μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας. Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Ο ίδιος μεταφέρεται σε διαφορετικές διαστάσεις μέσω αστρικών προβολών και γίνεται μάρτυρας γεγονότων που συμβαίνουν σε άλλους ανθρώπους. Όλα αυτά τα μοιράζεται με τα “Κομάντα”, μια παρέα ντόπιων παιδιών της οποίας γίνεται μέλος. Η αποστολή τους είναι να απελευθερώσουν ένα εξίσου «ιδιαίτερο» αγόρι, τον Ντόντο, από τα δεσμά της περιβόητης συμμορίας των «Δράκων». Την ίδια στιγμή, επιδίδονται σε έναν αγώνα δρόμου με στόχο να σταματήσουν τη σκοτεινή δύναμη που σπέρνει τη διχόνοια στο χωριό κάθε εκατό χρόνια.

Πρωταγωνιστούν: Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης, Ελένη Φιλίνη, Γιάννης Αναστασάκης, Λευτέρης Κοκογιαννάκης, Βασίλης Κουκαλάνι, Χρήστος Στρατάκης, Μαρινέλλα Βλαχάκη, Δημήτρης Καλογεράκης και οι μικροί πρωταγωνιστές Κομάντα: Γιώργος, Ζαχαρένια, Κωνσταντίνος, Αλέξανδρος. Guest Star, ο Στέλιος Μάινας.

Κομάντα και Δράκοι: Η αποθέωση στο Twitter

Το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε το πρώτο επεισόδιο, ανεβάζοντας το hasthag #KomantaKaiDrakoi στην πρώτη θέση των trends του Twitter, και είχε πολλά να πει. Τα σχόλια επικεντρώθηκαν στο ενδιαφέρον σενάριο, καθώς πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά επιστημονικής φαντασίας, στις ερμηνείες των ηθοποιών, στην σκηνοθεσία, αλλά και στην απόφαση να ενταχθεί στη σειρά ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο οποίος είναι ΑΜΕΑ και δεν έχει σπουδάσει υποκριτική.

Λευτέρης Κοκογιαννάκης: Ποιος είναι ο τηλεοπτικός Ντόντο

Αρκετά από τα σχόλια επικεντρώθηκαν στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά και είναι ΑΜΕΑ. Ο νεαρός δεν έχει σπουδάσει υποκριτική, όμως η ερμηνεία του ως το παιδί με το σπάνιο χάρισμα γνώρισε την αποθέωση στο Twitter. Ο 26χρονος κατάγεται από την Κρήτη και έχει σπουδάσει Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής στο IEK Χανίων.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα