Κωνσταντίνα Μιχαήλ: “Έπρεπε να ‘φύγει’ ο πατέρας μου για να αποφασίσω ότι ησύχασα”

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: “Έπρεπε να ‘φύγει’ ο πατέρας μου για να αποφασίσω ότι ησύχασα”
Κωνσταντίνα Μιχαήλ Caption/Glomex

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ μίλησε για τα πρώτα δύσκολα βήματά της ως ηθοποιός και το "σύνδρομο του καλού κοριτσιού", ενώ εξήγησε "γιατί δεν θέλει τον έρωτα".

Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ, “Στούντιο 4” και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή στην Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Όπως αποκάλυψε, “έπασχε” από το σύνδρομο του καλού κοριτσιού, το οποίο κατάφερε να “ξεπεράσει” τα τελευταία χρόνια.

“Πλέον δεν τρελαίνομαι με έρωτες κι είμαι σε ηρεμία. Όλο αυτόν τον καιρό, ο θυμός είχε μέσα αναζήτηση, καριέρα, φιλοδοξία, έρωτες. Όλα ήταν στο κόκκινο, με αιχμές. Τώρα, όταν αρχίζεις κι ησυχάζεις με κάποια πράγματα, φεύγει το ότι πρέπει να είμαι καλή με όλους. Πρέπει να είμαι καλή με εμένα. Το κατάλαβα τα τελευταία 3 χρόνια.

Το λέω καμία φορά κι ίσως δεν είναι και σωστό, ότι έπρεπε να “φύγει” ο πατέρας μου για να αποφασίσω ότι ησύχασα. Όλα αυτά θα γίνουν όπως πρέπει τώρα πια. Αυτό το σύνδρομο του καλού κοριτσιού το φέρνεις από το σπίτι. Στην Ελλάδα ειδικά.

Είμαι η πρώτη που λέω ότι είμαι ανεξάρτητη και διώχνετε τα παιδιά σας μέχρι τα 18 να πηγαίνουν να σπουδάσουν, να μαγειρεύουν και να πληρώνουν μόνα τους τους λογαριασμούς, αλλά ήμουν κι η πρώτη, δηλαδή πηγαινοερχόμουν, έφυγα από το σπίτι 35 χρονών”, ανέφερε συγκεκριμένα.

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε ακόμα για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάθε ηθοποιός στα πρώτα του βήματα, βγαίνοντας από την εκάστοτε σχολή.

“Ήσουν στη σχολή η καλή μαθήτρια και τζουπ πληρώνεσαι, πρέπει να μιλάς με το κανάλι σου, με τη σκηνοθέτη, με την σεναριογράφο που ήταν η ίδια, σε βλέπανε όλοι.. θέλω να πω ότι ήταν πολύ μεγάλο [..] Είναι δύσκολο πράγμα παιδιά! Για αυτό λέμε στα παιδιά που βγαίνουν από τα reality και τα παιχνίδια, ότι δεν μπορείς να κάνεις αυτή τη δουλειά εύκολα. Όλα τα μάτια είναι πάνω σου”.

Πρόσθεσε ακόμα πως τον πρώτο καιρό δεν λάμβανε ευρεία αποδοχή από τον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως “Καταδικασμένος ηθοποιός για απόπειρες βιασμού είχε πει στον αέρα για μένα ότι “αυτό το κορίτσι δεν είναι ηθοποιός. Είναι σαν να τη σημαδεύουν με πιστόλι.” Ο καθένας έχει την άποψή του αλλά εγώ πήγαινα την επόμενη ημέρα και ξανά έπαιζα. Όταν ο δικός σου χώρος λέει “τι είναι τούτο;”….”.

Τέλος, μιλώντας για την προσωπική της ζωή δηλώνει πως “τον έρωτα δεν τον θέλει”, γιατί όπως αποκάλυψε “μπορεί να έχεις ένα τέρας απέναντί σου και όταν αρχίσει να βγαίνει ο χαρακτήρας σου, πόσο να το πάρεις από την αρχή;”.

Η ίδια αποκάλυψε πως έχει τύχει να υπάρξει σε τέτοια σχέση. “Έχω ακούσει πχ “τώρα πολλά λες για γυναίκα, πολλά λες”, “τώρα πια όλες γίνατε”, και “είδα και αυτές στην πολιτική”, τα λένε..”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα