Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι δύο εκπομπές που θα αναλάβει στον ΣΚΑΪ

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Οι δύο εκπομπές που θα αναλάβει στον ΣΚΑΪ
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου Instagram / @konstantinaspyropoulou

Σε ποια δύο projects του ΣΚΑΙ θα δούμε φέτος την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το "Αγρότης μόνος ψάχνει" και το σενάριο για τη δεύτερη εκπομπή.

Στην τηλεόραση αναμένεται να επιστρέψει πολύ σύντομα η Κωνσταντίνου Σπυροπούλου και, μάλιστα, όχι με ένα αλλά με δύο projects στον ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια πρόκειται να αναλάβει την παρουσίαση του ριάλιτι “Αγρότης μόνος ψάχνεις”. Πρόκειται για ένα project το οποίο είχαμε δει και στο παρελθόν και θα επιστρέψει ανανεωμένο, με τις συμμετοχές να έχουν ήδη ανοίξει εδώ και δύο μήνες. Σύμφωνα με το concept, αγρότες, κτηνοτρόφοι και ψαράδες θα προσπαθήσουν να βρουν τον αληθινό έρωτα και τη γυναίκα που θα τους κλέψει την καρδιά.

Παράλληλα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα αναλάβει ένα ακόμη project, με το ρεπορτάζ της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” να αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό να τη δούμε σε ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή τα Σαββατοκύριακα. Το σενάριο που ακούγεται πολύ έντονα είναι να παρουσιάσει μαγκαζίνο στη μεσημεριανή ζώνη, καθώς παραδοσιακά ο ΣΚΑΙ δεν έχει πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα τα Σαββατοκύριακα.

Είναι πολύ πιθανό, πάντως, να υπάρξουν αλλαγές στον προγραμματισμό και να μετακινηθούν κάποιες εκπομπές.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα