Κορίννα Ντουλλάαρτ: “Ένιωσα ότι έχω ζήσει και μία άλλη ζωή μέσα από τη ‘Μαρία'”

Διαβάζεται σε 3'
milky way
Κορίννα Ντουλλάαρτ MEGA

Η πρωταγωνίστρια της πολυαναμενόμενης σειράς “Milky Way”, Κορίννα Ντουλλάαρτ, μιλά για τον ρόλο της και περιγράφει τη σκληρή πραγματικότητα για το πώς αντιμετωπίζεται η διαφορετικότητα σήμερα.

Λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της σειράς του Βασίλη Κεκάτου, “Milky Way“, η ηθοποιός Κορίννα Ντουλλάαρτ μίλησε για τον ρόλο της 17χρονης Μαρίας που υποδύεται και εξήγησε γιατί κατά τη γνώμη της θα αγγίξει το τηλεοπτικό κοινό.

Η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (02/11) καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και απαντώντας στο αν έχει κοινά με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει, δήλωσε πως δεν θα ανήκε ποτέ στην παρέα των κοριτσιών που βλέπουμε στο “Milky Way”, αλλά “θα ήμουν ο εξωτερικός παρατηρητής, το παιδάκι που φαίνεται πίσω πίσω”.

Τόνισε δε ότι “είναι πολύ ρεαλιστικός ο τρόπος που εμφανίζονται αυτά τα παιδιά στο σχολείο με το πώς το έχω ζήσει και εγώ. Υπήρχαν οι κλίκες, το ότι έκαναν στην άκρη τη διαφορετικότητα, ότι έπρεπε να συμπεριφέρεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο για να είσαι αποδεκτός από τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί σε αυτές τις ηλικίες τα παιδιά είναι σκληρά. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα σχολεία της Αθήνας με την επαρχία”.

Μάλιστα μοιράστηκε και τη δική της εμπειρία για το πώς αντιμετωπίστηκε η ίδια ως μισή Ολλανδέζα και μισή Ελληνίδα στα πρώτα σχολικά χρόνια, αφού οι συμμαθητές της θεωρούσαν πως οι φακίδες που έχει είναι σπυράκια και ότι πάσχει από κάποια ασθένεια. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της το έκανε αργότερα και όνομα στο Instagram, αφού στα social media μπορεί να τη βρει κανείς αν πληκτρολογήσει τη λέξη “freckledork“.

Απαντώντας στο γιατί κατά τη γνώμη της η σειρά θα αγγίξει τόσο πολύ το τηλεοπτικό κοινό και όχι απαραίτητα μόνο τους νέους, η Κορίννα Ντουλάαρτ δήλωσε: “Παρουσιάζει μία πραγματικότητα και δεν κρύβεται. Δείχνει το πόσο ρεαλιστικά θα αντιδρούσε μία κοπέλα, πώς και το περιβάλλον γύρω της αντιδράει, την καταπίεση που δέχεται“.

Υπενθυμίζεται πως η Μαρία είναι μαθήτρια Λυκείου, η οποία θέλει να δραπετεύσει από τον μικρόκοσμό της και μετρά αντίστροφα μέχρι να τελειώσει το Λύκειο, όταν ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και θα βρεθεί αντιμέτωπη με το δίλημμα: τι θέλουν οι άλλοι να κάνει και τι θέλει η ίδια να γίνει.

Μιλώντας για τη συνολική εμπειρία της από την πρώτη τηλεοπτική της δουλειά, η Κορίννα Ντουλλάαρτ ανέφερε πως όλα ήταν πρωτόγνωρα, αφού καλά καλά δεν γνώριζε πώς ένας ηθοποιός παίζει για σινεμά μπροστά σε μία κάμερα, όμως “στο τέλος, ένιωθα ότι έχτισα έναν χαρακτήρα, έζησα μία άλλη ζωή, νόμιζα ότι όντως τα έχω ζήσει όλα αυτά σαν Κορίννα, ήταν περίεργο, αφού τα έχει ζήσει ένας άλλος χαρακτήρας”.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα