Κορίννα Ντουλλάαρτ: Το πρόσωπο του “Milky Way” δεν είχε καθόλου εύκολα παιδικά χρόνια

Διαβάζεται σε 4'
Κορίννα Ντουλλάαρτ: Το πρόσωπο του “Milky Way” δεν είχε καθόλου εύκολα παιδικά χρόνια
Korinna Dullaart Mega Tv

Το βιογραφικό, οι σπουδές και η καλλιτεχνική πορεία της πρωταγωνίστριας του “Milky Way”, Κορίννα Ντουλλάαρτ.

Με μεγάλη ανυπομονησία περίμεναν οι τηλεθεατές τη νέα σειρά του Mega, με τίτλο «Milky Way».

H σειρά του Βασίλη Κεκάτου έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου στις 23:10, εντυπωσιάζοντας τους τηλεθεατές.

Η σειρά αφηγείται την ιστορία της 17χρονης Μαρίας που ονειρεύεται να γίνει χορεύτρια και να ζήσει το «αθηναϊκό όνειρο» μακριά από το πνιγηρό περιβάλλον στο οποίο ζει.

Οι ονειροπολήσεις της σταματούν όταν μένει έγκυος από τον φίλο της, τον Τάσο. Η οικογένεια και οι φίλοι αγκαλιάζουν το απρόσμενο νέο της εγκυμοσύνης της, πολύ γρήγορα όμως η ίδια συνειδητοποιεί ότι τα προβλήματα και τα εμπόδια αυξάνονται επικίνδυνα.

Πρόσωπο-κλειδί και καταφύγιό της ο Τζο, ο νέος συμμαθητής της – ένα αγόρι που ξεχωρίζει από το συντηρητικό περιβάλλον της τοπικής κοινωνίας. Οι δυο τους, ξεκινούν ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες στον δρόμο προς την ενηλικίωση. Αντιμέτωπη με το μεγάλο της δίλημμα, η Μαρία θα βρεθεί ανάμεσα σε αυτό που πραγματικά είναι και σε αυτό που θέλουν οι άλλοι να γίνει.

Ποια είναι η Κορίννα Ντουλλάαρτ

Τη «Μαρία» υποδύεται η Κορίννα Ντουλλάαρτ, η όποια είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς.

Η Κορίννα Ντουλλάαρτ ενσαρκώνει τη Μαρία, μια μαθήτρια Λυκείου που ζει στην επαρχεία και το μόνο που την κρατά ζωντανή είναι το όνειρό της να φύγει στην Αθήνα. Θέλει να δραπετεύσει από τον μικρόκοσμό της, από έναν τόπο θαμμένο στο χιόνι και την πλήξη, με ίντερνετ πιο αργό και από την αργόσυρτη ζωή της, από το φτωχικό της σπίτι και τη μίζερη καθημερινότητά της και να γίνει χορεύτρια της Ελένης Φουρέιρα, της «Queen» όπως την αποκαλεί με τις φίλες της.

Η Κορίννα Ντουλλάαρτ γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι μισή Ολλανδέζα. Τα παιδικά της χρόνια δεν ήταν καθόλου εύκολα, καθώς ήταν ένα πολύ ευάλωτο και ευαίσθητο παιδί.

Για να καταφέρει να βρει διέξοδο στις ανασφάλειές της, η Κορίννα Ντουλάαρτ στράφηκε στις Τέχνες, χωρίς ωστόσο να βρίσκει το θάρρος να ξεστομίσει πως θέλει να γίνει ηθοποιός.

Η ίδια είχε έφεση στην όπερα, έγινε δεκτή στο Κονσερβατόριο του Άμστερνταμ, ωστόσο την ημέρα της πτήσης της προς το Άμστερνταμ κατέβηκε από το αεροπλάνο και ανακοίνωσε στους γονείς της πως επιθυμείς να ασχοληθεί με το θέατρο.

Στη συνέχεια, η ίδια σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης και έτσι ξεκίνησε το ταξίδι της στην υποκριτική.

Η νεαρή ηθοποιός βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (02/11) καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και απαντώντας στο αν έχει κοινά με τον χαρακτήρα που ενσαρκώνει, δήλωσε πως δεν θα ανήκε ποτέ στην παρέα των κοριτσιών που βλέπουμε στο “Milky Way”, αλλά “θα ήμουν ο εξωτερικός παρατηρητής, το παιδάκι που φαίνεται πίσω πίσω”.

Τόνισε δε ότι “είναι πολύ ρεαλιστικός ο τρόπος που εμφανίζονται αυτά τα παιδιά στο σχολείο με το πώς το έχω ζήσει και εγώ. Υπήρχαν οι κλίκες, το ότι έκαναν στην άκρη τη διαφορετικότητα, ότι έπρεπε να συμπεριφέρεσαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο για να είσαι αποδεκτός από τα υπόλοιπα παιδιά, γιατί σε αυτές τις ηλικίες τα παιδιά είναι σκληρά. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στα σχολεία της Αθήνας με την επαρχία”.

Μάλιστα μοιράστηκε και τη δική της εμπειρία για το πώς αντιμετωπίστηκε η ίδια ως μισή Ολλανδέζα και μισή Ελληνίδα στα πρώτα σχολικά χρόνια, αφού οι συμμαθητές της θεωρούσαν πως οι φακίδες που έχει είναι σπυράκια και ότι πάσχει από κάποια ασθένεια.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό της το έκανε αργότερα και όνομα στο Instagram, αφού στα social media μπορεί να τη βρει κανείς αν πληκτρολογήσει τη λέξη “freckledork“.

Απαντώντας στο γιατί κατά τη γνώμη της η σειρά θα αγγίξει τόσο πολύ το τηλεοπτικό κοινό και όχι απαραίτητα μόνο τους νέους, η Κορίννα Ντουλάαρτ δήλωσε: “Παρουσιάζει μία πραγματικότητα και δεν κρύβεται. Δείχνει το πόσο ρεαλιστικά θα αντιδρούσε μία κοπέλα, πώς και το περιβάλλον γύρω της αντιδράει, την καταπίεση που δέχεται“.

Μιλώντας για τη συνολική εμπειρία της από την πρώτη τηλεοπτική της δουλειά, η Κορίννα Ντουλλάαρτ ανέφερε πως όλα ήταν πρωτόγνωρα, αφού καλά καλά δεν γνώριζε πώς ένας ηθοποιός παίζει για σινεμά μπροστά σε μία κάμερα, όμως “στο τέλος, ένιωθα ότι έχτισα έναν χαρακτήρα, έζησα μία άλλη ζωή, νόμιζα ότι όντως τα έχω ζήσει όλα αυτά σαν Κορίννα, ήταν περίεργο, αφού τα έχει ζήσει ένας άλλος χαρακτήρας”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα