Κουδουνάρης: Ο λόγος που φορά πάντα μαύρα και ο εκνευρισμός του στα κυπριακά

Κουδουνάρης: Ο λόγος που φορά πάντα μαύρα και ο εκνευρισμός του στα κυπριακά
Στέλιος Κουδουνάρης glomex

Ο Στέλιος Κουδουνάρης άφησε για λίγο την κριτική στο My Style Rocks και βρέθηκε στο "Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν" μιλώντας μεταξύ άλλων για την ταμπέλα του αγενή και αυτό που τον εκνευρίζει περισσότερο.

Το όνομά του έχει ταυτιστεί όσο κανενός άλλου με το show μόδας του ΣΚΑΙ, “My Style Rocks” και κάθε απόγευμα ο ίδιος κρίνει με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο τις στιλιστικές επιλογές των παικτριών, με μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού να υποστηρίζει πως είναι ο πιο αυστηρός κριτής.

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (28/06) στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν” της ΕΡΤ και μίλησε για την ταμπέλα του αυστηρού που του έχουν “κολλήσει”, εξήγησε γιατί φοράει πάντα μαύρα στις δημόσιες εμφανίσεις του, αλλά και τι είναι αυτό που τον εκνευρίζει περισσότερο.

Πολύς κόσμος θεωρεί ότι είμαι αγενής επειδή λέω αυτά που θέλω να πω, και διαγωνιζόμενες και από έξω που διαβάζω σχόλια”, είπε αρχικά, σχολιάζοντας ότι βιώνει έντονα συναισθήματα ορισμένες φορές στο τηλεοπτικό πλατό. “Νευριάζω, υπάρχουν κανονικά συναισθήματα, είναι τόσες πολλές οι ώρες, που το ζούμε! Το ζω το παιχνίδι. Δεν υπάρχει κάποιος ρόλος, ότι σήμερα θα είμαι αυστηρός. Είμαι έτσι κανονικά στη ζωή μου, στη δουλειά μου, με τους φίλους μου. Αν με ρωτήσει κάποιος θα πω τα πράγματα όπως τα αισθάνομαι. Έχω άποψη για τα πάντα, μου αρέσει γενικά να λέω τη γνώμη μου”.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως όταν νευριάζει πολύ μιλάει κυπριακά, ενώ απαντώντας στο τι μπορεί να τον βγάλει εκτός εαυτού είπε πως ένα από αυτά είναι το ψέμα.

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί επιλέγει να φοράει συνήθως μαύρα ρούχα, αναφέροντας πως “επειδή συνέχεια ασχολούμαστε με τους άλλους ανθρώπους, με το τι θα φορέσουν, τι θα σχεδιάσουμε, όταν έρχομαι σε εμένα δεν μπορώ να σκέφτομαι τι θα βάλω. Θα πάρω τα ρούχα που με κάνουν να αισθάνομαι ασφαλής, χωρίς να έχω πράγματα να με ενοχλούν ή να παρατηρώ. Μπορεί να ασχοληθώ με το τι μαύρα θα βάλω, αλλά στο τέλος είναι η στολή μου, είναι αυτό που θα με κάνει να είμαι ουδέτερος παρατηρητής“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα