Κόβεται το “Tv Queen” – Πότε τελειώνει

Διαβάζεται σε 1'
Tv Queen
Tv Queen

Πρόωρο τέλος για το ριάλιτι “Tv Queen” του OPEN, που έκανε πρεμιέρα πριν από ένα μήνα και ολοκληρώνεται πολύ νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Με συνοπτικές διαδικασίες ολοκληρώνεται το ριάλιτι “Tv Queen” του OPEN, που στόχο έχει να αναδείξει την επόμενη μεγάλη star της ελληνικής τηλεόρασης.

Το τηλεοπτικό ριάλιτι με παρουσιάστρια την Ιωάννα Μαλέσκου – που επέστρεψε στο “γυαλί” – και διευθυντή της Σχολής τον Ανδρέα Μικρούτσικο, φαίνεται πως δεν έπεισε το κανάλι και τους τηλεθεατές.

Στο project συμμετέχουν και η Έλενα Χριστοπούλου, ο Τάσος Τρύφωνος, ο Παντελής Τουτουντζής, καθώς και η Σύμβουλος της Σχολής Κατερίνα Γκαγκάκη.

Το “Tv Queen” έκανε πρεμιέρα στις 28 Απριλίου, ενώ απόψε, Παρασκευή 31 Μαΐου, αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο Ημιτελικός, ο οποίος – κανονικά – δεν ήταν προγραμματισμένος για σήμερα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής “Breakfast@Star”, περίπου σε δύο εβδομάδες θα δούμε τον Τελικό και, έτσι, το “Tv Queen” θα ρίξει αυλαία.

Σημειώνεται πως το project διατηρεί “χαμηλές πτήσεις” στην τηλεθέαση και δεν είχε την επιτυχία που περίμεναν, ίσως, οι ιθύνοντες.

Δείτε το βίντεο:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα