“Law & Order”: Ηθοποιός αποχαιρετά τη σειρά μετά από 400 επεισόδια

Διαβάζεται σε 2'
"Law & Order"
"Law & Order" AP PHOTO Evan Agostini

Μετά από πολλά γυρίσματα, συγκεκριμένα 400 επεισοδίων, ηθοποιός του “Law & Order” αποχαιρετά τη θρυλική σειρά.

Υποδύθηκε τον εισαγγελέα Jack McCoy για πάνω από 400 επεισόδια στο “Law & Order”. Ο Sam Waterston ωστόσο, αποχαιρετά τη θρυλική σειρά.

Σύμφωνα με το Entertainment Tonight, το τελευταίο επεισόδιο της σειράς με τον Sam Waterson θα προβληθεί στις 22 Φεβρουαρίου.

Ο ρόλος του Jack McCoy ξεκίνησε στη σειρά κατά την 5η σεζόν το 1994 και επέστρεψε το 2022. Ο Sam Waterson κέρδισε ένα βραβείο SAG, ήταν υποψήφιος για μία Χρυσή Σφαίρα και είχε πολλές υποψηφιότητες στα Emmy.

“Γεια σας, υπέροχοι άνθρωποι. Είναι χαρά να μιλάμε απευθείας με αυτό τον τρόπο, σε αυτό το εκπληκτικό κοινό του Law & Order. Ήρθε η ώρα να προχωρήσω και να πάρω τον Jack McCoy μαζί μου. Υπάρχει θλίψη με την αποχώρησή μου αλλά είμαι πολύ περίεργος για το τι θα ακολουθήσει. Ένας ηθοποιός δεν θέλει να αφήσει τον εαυτό του να βολευτεί πολύ. Σας είμαι πιο ευγνώμων απ’ όσο μπορώ να εκφράσω.

Η συνεχής και εκπληκτική μακροχρόνια πορεία του Law & Order, μαζί με την εξαιρετική επιστροφή της σειράς, οφείλονται σε εσάς και στον δημιουργό Ντικ Γουλφ, για το όραμα, την υπομονή, την επιμονή του και τον μοναδικό συνδυασμό δημιουργικών ταλέντων. Τίποτα από αυτά δεν θα είχε συμβεί (χωρίς αυτόν). Αισθάνομαι πολύ ευλογημένος. Ελπίζω να σας ξαναδώ όλους. Ευχαριστώ, Sam”, αναφέρεται σε δήλωση που κοινοποίησε η εταιρεία παραγωγής του Law & Order, Wolf Entertainment

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα