Love Island: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό – Απίστευτος τσακωμός και χωρισμός live

Love Island: Αυτό το ζευγάρι αποχώρησε λίγο πριν τον τελικό – Απίστευτος τσακωμός και χωρισμός live
Glomex

Μαλλιά κουβάρια στον "αέρα", με βαριές ατάκες και αποτέλεσμα να χωρίσουν και να αποχωρήσουν. "Αν δεν θέλει μία, εγώ δεν θέλω δέκα".

Στην τελική ευθεία έχει μπει το Love Island, το οποίο βρίσκεται μία ανάσα πριν από τον μεγάλο τελικό, στον οποίο θα μάθουμε ποιο ζευγάρι κατέκτησε τον έρωτα στο νησί της Τενερίφης και κέρδισε το έπαθλο του ριάλιτι.

Στην εν λόγω φάση, τα recoupling έχουν σταματήσει και τα ζευγάρια παραμένουν ως έχουν, διανύοντας πια την πιο κρίσιμη περίοδο.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης, ωστόσο, ήρθε η ώρα για ακόμα μία αποχώρηση. Όπως ενημέρωσε τους συμμετέχοντες η love guard, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σύμφωνα με τη ψηφοφορία που προέκυψε μέσω της ειδικής εφαρμογής, το ζευγάρι που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους και δεν διεκδικεί πλέον το έπαθλο είναι ο Παναγιώτης κι η Κατερίνα.

Οι δυο τους, ουσιαστικά χώρισαν πριν καν τα βρουν, έχοντας μάλιστα και έναν πολύ έντονο τσακωμό, λίγο πριν χαιρετήσουν το ριάλιτι.

Συγκεκριμένα, Κατερίνα και Παναγιώτης λογομάχησαν σε πολύ έντονο ύφος, με την πρώτη να τον διώχνει και τον δεύτερο να λέει στην κάμερα πως

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα