Love Island: Ανακοίνωση “βόμβα” – Αποχώρησε οικειοθελώς κι όλοι ξέσπασαν σε κλάματα

Love Island: Ανακοίνωση “βόμβα” – Αποχώρησε οικειοθελώς κι όλοι ξέσπασαν σε κλάματα
Love Island Glomex

Νέος παίκτης "εισέβαλε" στη βίλα του "Love Island" και διάλεξε ταίρι. Η οικειοθελής αποχώρηση που κινδυνεύει να γίνει... διπλή. "Δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς εκείνον", είπε παίκτρια, ζητώντας να φύγει.

Συνεχίστηκαν οι εκπλήξεις στο “Love Island” της Τετάρτης (12/10) στον ΣΚΑΙ, αφού ένας νέος Islander έκανε την είσοδό του στη βίλα, φέροντας αναστάτωση.

Η είσοδος του νέου παίκτη, που ονομάζεται Γιώργος Σωτηρίου, έφερε και τα πρώτα ραντεβού με τα κορίτσια, με τον ίδιο να αφήνει θετικές εντυπώσεις. Τα κορίτσια είπαν πολύ καλά λόγια για τον ίδιο, δηλώνοντας πως είναι ευγενικός και έξυπνος, ενώ τα αγόρια τον υποδέχτηκαν κάπως μουδιασμένα.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Γ. νιώθει να πετάει στα σύννεφα αφού επιτέλους περνάει το χρόνο του μαζί με την Αναστασία και δηλώνει ευτυχισμένος. Αντιθέτως, οι εντάσεις ανάμεσα στη Νίκη και στον Αλέξανδρο Λ. έγιναν θέμα συζήτησης στη βίλα με τον εκνευρισμό τους να χτυπάει κόκκινο.

Love Island: Η οικειοθελής αποχώρηση που κινδυνεύει να γίνει… διπλή

Στο τέλος της βραδιάς, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκανε την εμφάνισή της στη βίλα, ώστε να συνομιλήσει με τους Islanders, αλλά και να δει ποιο κορίτσι θα επέλεγε ο νέος παίκτης. Ωστόσο, πριν από αυτά, προχώρησε σε μια ανακοίνωση “βόμβα”, που τους αναστάτωσε όλους και έφερε κλάματα σε αγόρια και κορίτσια.

“Θα ήθελα να ξεκινήσω με μια ηχηρή απουσία. Σήμερα το πρωί που ξυπνήσατε, από τη βίλα έλειπε ο Γιώργος Κόρκας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Γιώργος αποφάσισε να αποχωρήσει από το “Love Island” για προσωπικούς λόγους”, ανακοίνωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όλοι εξέφρασαν τη λύπη τους για το γεγονός ότι ο Κόρκας αποφάσισε να φύγει από το παιχνίδι, με την Ιωάννα, συγκεκριμένα, να ξεσπά σε κλάματα, αφού οι δυο τους είχαν έρθει πολύ κοντά στο ερωτικό κομμάτι. Λίγα λεπτά μετά, η Ιωάννα ανακοίνωσε στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου πως θα ήθελε να αποχωρήσει και εκείνη οικειοθελώς, καθώς θεωρεί πως αυτό που είχε με τον Γιώργο ήταν αληθινό και δεν θα μπορεί να συνεχίσει με κάποιο άλλο ταίρι μέσα στο παιχνίδι.

Στο σημείο εκείνο, η Ηλιάνα την ρώτησε αν είναι σίγουρη για την απόφασή της, ωστόσο, το επεισόδιο ολοκληρώθηκε χωρίς να ακούσουμε την απάντησή της. Οπότε, στο νέο επεισόδιο της Πέμπτης (13/10) θα δούμε τι θα γίνει.

Love Island: Ποιο κορίτσι επέλεξε ο νέος παίκτης

Όσο για το κορίτσι που επέλεξε ο νέος παίκτης, Γιώργος Σωτηρίου, αυτή είναι η Κλαούντια, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όλους τους παίκτες να ξεσπούν σε χειροκροτήματα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα