Love Island: Αποχώρηση με κλάματα και αγκαλιές – Νέα παίκτρια “εισβάλει” στην βίλα

Love Island: Αποχώρηση με κλάματα και αγκαλιές – Νέα παίκτρια “εισβάλει” στην βίλα
GLOMEX

Σε κλάματα ξέσπασαν οι παίκτες του Love Island όταν ανακοινώθηκε το άτομο που αποχωρεί. Ένα νέο πρόσωπο καταφθάνει στην βίλα το Σάββατο.

Μία ακόμη αποχώρηση σημειώθηκε στην βίλα του Love Island το βράδυ της Παρασκευής (14/10), η οποία αναστάτωσε τους παίκτες του ριάλιτι της αγάπης.

Συγκεκριμένα, μετά την ανανέωση των ζευγαριών, κάποιος θα έμενε χωρις ταίρι, και σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού, στην συνέχεια θα έφευγε από την βίλα. Αυτός ήταν ο Βασίλης Ντάφος, αφού η Νίκη Ηλιοπούλου επέλεξε για ταίρι της τον Γιώργο Σωτηρίου.

Δυστυχώς ο Βασίλης θα αποχωρήσει σήμερα από τη βίλα του Love Island” ανακοίνωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στους υπόλοιπους παίκτες.

Ηλιάνα μου, δεν στεναχωριέμαι καθόλου. Είμαι πολύ χαρούμενος που το έζησα όλο αυτό με τα παιδιά και περιμένω πως και πως να πάω έξω για να συνεχίσω να κυνηγάω τους στόχους και τα όνειρα μου όσο τίποτα άλλο. Όπως ακριβώς έκανα μέχρι σήμερα και θα συνεχίσω να κάνω μέχρι και την τελευταία στιμή πάντα” είπε ο Βασίλης Ντάφος.

Τι θα δούμε στο Love Island το Σάββατο

Η Νίκη με τον Γιώργο Σ. παραδέχονται ότι κοιμήθηκαν καλά μαζί και συζητούν όσα του είπε η Κλαούντια. Ο έρωτας φαίνεται να χτύπησε με τα βέλη του ένα άλλο ζευγάρι στο Love Island καθώς ο Αλέξανδρος Λ. και η Κλαούντια δίνουν το πρώτο τους φιλί!

Η Μαρία και ο Αλέξανδρος Κ. αναλαμβάνουν την εκπαίδευση των Islanders καθώς τους δείχνουν ασκήσεις από το Tae Kwon Do. Το μήνυμα στο κινητό του νέου κοριτσιού δεν αργεί να έρθει και εκείνη ξεκινά το ραντεβού με όλα τα αγόρια της βίλας. Από τις συναντήσεις που έχει υπάρχει μία που ποτέ δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί σε κάτι περισσότερο. Ποιος Islander βγαίνει από την πρώτη στιγμή εκτός των επιλογών της;

Τα μηνύματα πέφτουν βροχή στα κινητά τους σε αυτό το επεισόδιο και το νέο μήνυμα φέρνει το recoupling. Κανείς δεν είναι ασφαλής… και μία αποχώρηση ταράζει τους Islanders!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα