Love Island: Φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ο παίκτης που “εισέβαλε” στο ριάλιτι – Πώς αντέδρασε

Love Island: Φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ο παίκτης που “εισέβαλε” στο ριάλιτι – Πώς αντέδρασε
Love Island: Φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ο παίκτης που "εισέβαλε" στο ριάλιτι glomex

Γεμάτη εκπλήξεις η πρεμιέρα του Love Island. Φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ο παίκτης που "εισέβαλε" στο ριάλιτι. Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια.

Το Love Island είναι γεμάτο εκπλήξεις και όπως αποδείχθηκε και από την πρεμιέρα της Πέμπτης (29/09) κανείς δεν ξέρει ποιος μπορεί να περάσει το κατώφλι της βίλας που βρίσκονται οι εκρηκτικοί παίκτες.

Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα, άλλωστε και από την είσοδο του Αλέξανδρου, του εντυπωσιακού μοντέλου που μαγνήτισε τα βλέμματα των κοριτσιών και τυχαίνει να είναι παλιός φίλος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Ο Αλέξανδρος είναι μοντέλο. Έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν. Μετά μας έφαγαν τα ταξίδια. Ο ένας πήγε Αμερική, ο άλλος Ασία. Καιρό έχουμε να τα πούμε. Τι κάνεις” ανέφερε ενθουσιασμένη η love guard του παιχνιδιού.

Από τη μεριά τους οι παίκτριες του ριάλιτι αγάπης φάνηκαν ενθουσιασμένες από την απρόοπτη είσοδό του δηλώνοντας μάλιστα πως “Εάν τον έβλεπα στον δρόμο θα τον φλέρταρα σίγουρα”.

Βέβαια και τα αγόρια της παρέας ένιωσαν την απειλή με τον Γιώργο να σχολιάζει χαρακτηριστικά “Τώρα που τα έχουμε βρει όλοι μεταξύ μας, τι θέλει αυτός ο ξένος; Να μας την χαλάσει;”

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα