Love Island: Πλάνταξε στο κλάμα και ξεκίνησε τα “γαλλικά” – Άφωνη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Love Island: Πλάνταξε στο κλάμα και ξεκίνησε τα “γαλλικά” – Άφωνη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Love Island - Η Μαρία ξεσπά σε κλάματα glomex - skai tv

Πάθη, λάθη, παρεξηγήσεις και μεγάλη ένταση στη βίλα του Love Island. Η Μαρία ξέσπασε σε κλάματα, με αφορμή μια ερώτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Πολλές εκπλήξεις επιφύλασσε το νέο επεισόδιο του Love Island το βράδυ του Σαββάτου (08/10), με τις ανατροπές να έρχονται η μία μετά την άλλη.

Κάποια ζευγάρια φαίνεται να έχουν ήδη δημιουργηθεί στο ριάλιτι γνωριμιών του ΣΚΑΪ, ωστόσο όλα είναι ανοιχτά για τη συνέχεια.

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συναντήθηκε με τους παίκτες για να τους ρωτήσει εάν είναι χαρούμενοι με τα ταίρια τους. Όταν η παρουσιάστρια ρώτησε την Μαρία αν είναι χαρούμενη με την επιλογή της, η παίκτρια απάντησε πως “δεν ξέρει”.

Τότε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της είπε “α δεν ξέρεις! Χθες ήξερες, για αυτό ρωτάω“. Στη συνέχεια, η Μαρία ξέσπασε σε κλάματα, καθώς ένιωσε πως την μειώνει ο Αργύρης με την συμπεριφορά του.

“Μ…α έλεος, έλεος”, είπε η Μαρία μπροστά σε όλους, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να της λέει πως δεν θα την ξαναρωτήσει τίποτα σχετικά με το θέμα.

Την ίδια ώρα, η απόφαση της Κλαούντια να επιλέξει τον Γιώργο Κ. έκανε έξαλλη την Ιωάννα και χώρισε τα κορίτσια σε δύο στρατόπεδα. Εκείνη αιτιολόγησε την απόφασή της, όμως δεν φάνηκε να πείθει τον Γιώργο Κ. ο οποίος της είπε ότι με την πράξη της πλήγωσε έναν άνθρωπο.

Τέλος, ένας νέος παίκτης μπήκε στην βίλα. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Αβραμόπουλο, ο οποίος είναι προπονητής windsurf. Η νέα προσθήκη στο “νησί” δήλωσε πως θα τα έβρισκε με την Κλαούντια στο επικοινωνιακό κομμάτι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα