Maestro 2: Η iconic σκηνή που η Χάρις Αλεξίου ακούει τραγούδι του αδερφού της

Διαβάζεται σε 3'
Χάρις Αλεξίου
Χάρις Αλεξίου glomex

Η επανεμφάνιση της Χάρις Αλεξίου στη μικρή οθόνη προκάλεσε κύματα ενθουσιασμού και αποθέωσης με τη μεγάλη ερμηνεύτρια να γίνεται viral για μία και μόνο σκηνή.

Το “Maestro 2” επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Πέμπτης (16/05) μέσα από τη συχνότητα του MEGA, κάνοντας την ίδια στιγμή παγκόσμια πρεμιέρα στο Netflix, με την ιστορία του πρώτου επεισοδίου να επικεντρώνεται γύρω από τον ρόλο της “μητέρας” και να καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Η Αλεξάνδρα, η Μαρία, η Σοφία και η Χάρις, όλες μητέρες, ήταν τα κεντρικά πρόσωπα του πρώτου επεισοδίου που είχε τίτλο “Mother“, ένα επεισόδιο που όπως είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε συνέντευξή του, ήθελε από άποψη να κάνει.

Από μία μάνα ξεκινάνε όλα, ήθελα με άποψη να το κάνω, για αυτό και το ονόμασα έτσι και αφηγήτρια είναι η μητέρα. Είναι όχι μόνο η Σοφία, είναι και η Μαρία και η Αλεξάνδρα που ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο ένα παιδάκι. Οπότε για όλους η μητέρα έχει τρομερά μεγάλη σημασία στο συγκεκριμένο επεισόδιο“, είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρουσιάζοντας στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου μία σειρά από ιστορίες που περιστρέφονται γύρω από τον ρόλο της “μητέρας” και τις ευθύνες που μπορεί να επωμιστεί έπειτα από ένα τόσο τραγικό περιστατικό, όπως η δολοφονία του Χαράλαμπου.

Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τη Σοφία να προσπαθεί να βρει μία λύση για να συμπαρασταθεί στον Ορέστη, αφού εκείνος σκότωσε τον Χαράλαμπο, και την Αλεξάνδρα από τη δική της πλευρά να επιχειρεί να διαχειριστεί όσα συνέβησαν στο νησί, αλλά κυρίως τον ερχομό ενός παιδιού με έναν άνδρα που δεν τη θέλει, σε μία συγκλονιστική σκηνή στο γραφείο μίας ψυχοθεραπεύτριας.

Η Μαρία όμως και η Χάρις δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έχει συμβεί, παρ’ όλο που βλέπουν πως όλα γύρω τους καταρρέουν και οι ισορροπίες έχουν ήδη ή πρόκειται να αλλάξουν.

Η ερμηνεία μάλιστα της Μαρίας Καβογιάννη αποθεώθηκε από τους χρήστες του Χ (Twitter) μιας και κατάφερε να αποτυπώσει τον φόβο, την απορία και τη λύτρωση που αισθάνεται ο χαρακτήρας που υποδύεται, μετά την εξαφάνιση του Χαράλαμπου.

Η ανυπομονησία του τηλεοπτικού κοινού για την επιστροφή του Maestro αποτυπώθηκε στους πίνακες τηλεθέασης, με τη σειρά να τερματίζει άνετα στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης και το Maestro να γίνεται Νο1 trend στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Μία από τις σκηνές που ξεχώρισαν ήταν αυτή στην οποία η Χάρις, την οποία υποδύεται μοναδικά η Χάρις Αλεξίου εμφανίζεται να ακούει μουσική στην κουζίνα του σπιτιού της ψήνοντας μπισκότα με ιατρική κάνναβη και αγνοώντας (ακόμη) όσα βιώνει ο εγγονός της και κατ’ επέκταση η κόρη της.

Και μόνο που με κοιτάς λιώνω. Και μόνο που με κοιτάς. Και μόνο που με κοιτάς λιώνω. Σκέψου να μ’ αγαπάς“, ακούγεται στα ακουστικά της με την ίδια να τραγουδά και να γίνεται το απόλυτο meme.

Η σκηνή όμως έγινε viral και για ακόμη έναν λόγο, αφού όπως σωστά διέκριναν οι χρήστες του Twitter το τραγούδι που ακούγεται στα ακουστικά της είναι το “Και μόνο που με κοιτάς λιώνω”, του πολυαγαπημένου αδερφού της, Γιώργου Σαρρή, το οποίο έχει τραγουδήσει και η ίδια.

Maestro 2: Όταν η Χάρις Αλεξίου έγινε -και δικαίως- meme

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα