Maestro: Διαθέσιμα στο Netflix τα 9 επεισόδια – Όλες οι λεπτομέρειες

Maestro: Διαθέσιμα στο Netflix τα 9 επεισόδια – Όλες οι λεπτομέρειες
Maestro mega tv

Πρεμιέρα στο Netflix για την αγαπημένη σειρά "Maestro" του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Σε ποιες κατηγορίες της πλατφόρμας έχει ενταχθεί.

Διαθέσιμη στο Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο είναι από σήμερα, Δευτέρα (19/12), η επιτυχημένη σειρά “Maestro” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Η δημοφιλής σειρά, που αγαπήθηκε και που καθήλωσε τους τηλεθεατές μέσα από την προβολή της στο MEGA, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο, σε πάνω από 180 χώρες, για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Σημειώνεται πως πρόκειται για την πρώτη ελληνική σειρά που εντάσσεται στη δημοφιλέστερη συνδρομητική πλατφόρμα.

Όπως δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σχετικά με την ένταξη της σειράς του στην πλατφόρμα: “Κρατάω το “Maestro” πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι”.

Netflix: Όλες οι λεπτομέρειες για το “Maestro”

Όλα τα επεισόδια (και τα 9) του “Maestro” βρίσκονται πια στο Netflix, όπου έχουν προστεθεί και όλες οι σχετικές πληροφορίες για τη σειρά.

Όπως βλέπουμε παρακάτω, στην περίληψη της σειράς αναφέρεται: “Ένας καθηγητής μουσικής πηγαίνει να διευθύνει ένα φεστιβάλ σε ένα γραφικό νησί, όπου βρίσκεται μπλεγμένος σε ένα απροσδόκητο ειδύλλιο και στα προβλήματα των ντόπιων”.

Στα αγγλικά, ο τίτλος θα είναι “Maestro in Blue”, πιθανότατα λόγω του ότι υπάρχει ακόμη μία παραγωγή που έχει το όνομα “Maestro” και θα μπει στην πλατφόρμα.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως η σειρά είναι κατάλληλη για άτομα άνω των 16 ετών, καθώς περιλαμβάνει βία, υβριστική γλώσσα, ουσίες και σεξουαλική βία.

Τέλος, ως προς τα είδη της, η σειρά έχει προστεθεί στις κατηγορίες: Ελληνική, Μυστηρίου, Εγκλήματος, Ρομαντικό δράμα, Δράμα, ενώ χαρακτηρίζεται συναισθηματική.

Όπως έγινε γνωστό, η δεύτερη σεζόν του “Maestro” θα κυκλοφορήσει πρώτα στο Netflix και μετά στο MEGA, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα