Maestro: Ο Χρήστος Λούλης μπαίνει στη σειρά – Τι θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο

Διαβάζεται σε 3'
Ο Χρήστος Λούλης στο Maestro
Ο Χρήστος Λούλης στο Maestro MEGA TV

Ο Χρήστος Λούλης επανεμφανίζεται στο Maestro στον ρόλο του Ανδρέα. Όσα θα δούμε στο τρίτο επεισόδιο με τίτλο “Metatravma”. Δείτε το trailer.

Ένας γνώριμος από την πρώτη σεζόν του Maestro έρχεται στο τρίτο επεισόδιο της σειράς του MEGA, το οποίο προβάλλεται το βράδυ της Πέμπτης 30 Μαΐου, στις 22:40.

Ο λόγος για τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος ξαναμπαίνει στα παπούτσια του Ανδρέα, του στενού φίλου και συνεργάτη της Αλεξάνδρας (Στεφανία Γουλιώτη).

Ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύθηκε έναν αδίστακτο τεχνοκράτη. Πετυχημένος, αλλά και ιδιαίτερα κυνικός με τους ανθρώπους, ο Ανδρέας συνετέλεσε καθοριστικά στην απόφαση του Ορέστη (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) να εγκαταλείψει την παλιά του ζωή και να αναζητήσει καταφύγιο στους Παξούς, όπως είδαμε στα επεισόδια της α’ σεζόν.

Συνεργάτης της Αλεξάνδρας, αλλά και friend with benefits με τη μητέρα του παιδιού του Ορέστη, ο Ανδρέας εμφανίζεται ξανά στο επεισόδιο της Πέμπτης του Maestro. «Νομίζω πως είμαι ο μοναδικός άνθρωπος στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης που έχω κλέψει τη γυναίκα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη» είχε δηλώσει προ ημερών στη συνέντευξή του στην Ελένη Μενεγάκη ο Χρήστος Λούλης.

Broker και άνθρωπος της αγοράς, ο Ανδρέας μεταχειρίζεται ειδική ορολογία που δυσκόλεψε ιδιαίτερα τον ηθοποιό. «Σε αυτό το γύρισμα ήταν τρομερή αυτή η ορολογία που λέω, δεν μπορούσα να τα πω», παραδέχτηκε.

Η Αλεξάνδρα είναι αντιμέτωπη με την επιλόχειο κατάθλιψη και προσπαθεί να επιστρέψει στην παλιά της ζωή. Έτσι, πλησιάζει τον Ανδρέα προκειμένου να τον πείσει να την βάλει και πάλι στο παιχνίδι. «Αυτή η σκηνή έχει μπει για να μας δείξει ότι η Στεφανία η Γουλιώτη παρόλο που έχει παιδί και παρόλο που είναι με τον Ορέστη, ότι θέλει με λύσσα να ξαναμπεί στη δουλειά και παραμένει ένα αδηφάγο τέρας» σχολίασε για την γκεστ εμφάνισή του στο Maestro ο Χρήστος Λούλης.

Maestro: Τι θα δούμε στο 3ο επεισόδιο με τίτλο “METATRAVMA”

Ο Ορέστης έχει βρει στο Ωδείο ένα μέρος όπου καταφέρνει να ξεπερνάει το τραύμα που του άφησε αυτό που έζησε στο νησί.

Η άφιξη του παιδιού, του δίνει νέο ρόλο στη ζωή, που όμως παλεύει να διαχειριστεί ενώ η Αλεξάνδρα βιώνει επιλόχεια κατάθλιψη και βασανίζεται από τις φοβίες της. Το μωρό αυτό αλλάζει τις δυναμικές στη σχέση τους και φανερώνει όλες τις αδυναμίες που μπορεί να έχει αυτή.

Ο έρωτας του Ορέστη για την Κλέλια δεν έχει σβήσει, όμως είναι αδύνατον και για τους δυο να κάνουν κάτι γι’ αυτό. Η συνάντηση τους θα ξεκαθαρίσει την ανάγκη και των δύο να προχωρήσουν.

Όλοι οι ήρωες, ο καθένας με τον τρόπο του, βιώνουν αυτήν τη μετατραυματική εμπειρία και όλοι προσπαθούν να βρουν τον τρόπο να την ξεπεράσουν. Χωρίς επιτυχία. Ο φόβος ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί το πτώμα του Χαράλαμπου καθορίζει κάθε τους κίνηση.

Maestro: Δείτε το trailer της Πέμπτης (30/05)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα