Maestro: Οι τοξικές σχέσεις αρρωσταίνουν τους ήρωες – Τι θα δούμε στο “Toxic”

Διαβάζεται σε 2'
Maestro
Maestro MEGA

Το τέταρτο επεισόδιο της νέας σεζόν του “Maestro” προβάλλεται απόψε στο MEGA και οι ήρωες παλεύουν να ξεφύγουν από τις ενοχές τους. Όσα θα δούμε στο τέταρτο επεισόδιο με τίτλο “TOXIC”. Δείτε το trailer.

Μία τοξική ουσία μπορεί να εισέλθει στον οργανισμό με πολλούς τρόπους. Σε μία σχέση, η τοξικότητα εισέρχεται πάντα μέσα από ένα τραύμα“. Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης μάς βάζει στο κλίμα του νέου επεισοδίου του “Maestro”, το οποίο επιστρέφει για ακόμη ένα βράδυ Πέμπτης στις 22:40, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Το τέταρτο επεισόδιο της δραματικής σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ονομάζεται “Toxic” και βρίσκει τους ήρωες να αφήνονται σε τοξικές σχέσεις και να επαναλαμβάνουν τα λάθη του παρελθόντος, παλεύοντας να ξεφύγουν από τις ενοχές τους.

Μετά την επιστροφή του Ανδρέα (Χρήστος Λούλης), του στενού φίλου και συνεργάτη της Αλεξάνδρας (Στεφανία Γουλιώτη), την είσοδό της στη σειρά κάνει ένα νέο πρόσωπο και δεν είναι άλλο από τη Λένα Παπαληγούρα, η οποία υποδύεται την αδερφή του Μιχάλη (Αντίνοος Αλμπάνης) και η οποία είναι δικηγόρος.

Λένα Παπαληγούρα
Λένα Παπαληγούρα MEGA

Maestro: Τι θα δούμε στο 4ο επεισόδιο με τίτλο “TOXIC”

Ο Σπύρος τραυματισμένος από τον χωρισμό του με τον Αντώνη, βρίσκει παρηγοριά στη Γιάννα η οποία του προσφέρει την ψευδαίσθηση ότι θα είναι ευτυχισμένος.

Η τοξική σχέση που φτιάχνει μαζί της, δεν διαφέρει και πολύ από την τοξικότητα εκείνης του Θάνου και της Κλέλιας ή του Ορέστη με την Αλεξάνδρα.

Ο φόβος όλων των ηρώων τους κάνει να χτίζουν σχέσεις τοξικές που σύντομα όμως θα τους αρρωστήσουν.

Ο Σπύρος προσπαθεί να χτίσει μια νέα ζωή στο νησί και κρυφά από την Μαρία, δέχεται την πρόταση του Φάνη να συνεχίσει την δουλειά που κάποτε έκανε ο πατέρας του. Ο φόβος του ότι σύντομα το πτώμα του πατέρα του θα βρεθεί, επιβεβαιώνεται, αφού η σορός του εντοπίζεται από τις Αρχές.

Maestro: Δείτε το trailer της Πέμπτης (06/06)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα