Maestro: Τα 2 σενάρια για την δολοφονία του Φάνη στο αιματηρό φινάλε

Διαβάζεται σε 3'
Maestro
Maestro MEGA TV

Με την σοκαριστική εκτέλεση του Φάνη ολοκληρώθηκε η δεύτερη σεζόν του “Maestro”. Δύο σκέψεις για το πώς έγινε η δολοφονία και το ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.

Με αίμα “γράφτηκε” ο επίλογος της δεύτερης σεζόν του “Maestro”, η οποία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/06), μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Τα 6 επεισόδια του β’ κύκλου της επιτυχημένης σειράς, ήταν ήδη ανεβασμένα στο Netflix, ωστόσο, εκείνοι που επέλεξαν τον “παραδοσιακό τρόπο μετάδοσης”, παρακολούθησαν χθες βράδυ το συνταρακτικό φινάλε.

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA ολοκληρώνει την ιστορία της το ερχόμενο φθινόπωρο με τα τελευταία 4 επεισόδια.

Στο τελευταίο επεισόδιο, με τίτλο “Επαφή Κληρονομιάς”, οι ήρωες του “Maestro” επιστρέφουν στους Παξούς, εκεί όπου ξεκίνησαν όλα, καθώς ο αστυνομικός Δημοσθένης αναζητά τον δολοφόνο του Χαράλαμπου.

Στο νησί, κάθε ένας από τους ήρωες καλείται να αντιμετωπίσει τους φόβους και τα μυστικά του παρελθόντος, ενώ τα παλιά συναισθήματα αναδύονται.

Ο Ορέστης με την Κλέλια έρχονται ξανά κοντά, ενώ και ο Σπύρος προσπαθεί να πλησιάσει τον Αντώνη. Ο Δημοσθένης δεν σκοπεύει να τα παρατήσει και επιμένει στις διερευνητικές ερωτήσεις του, ενώ φαίνεται να καταλαβαίνει πολλά περισσότερα από όσα λέει. Την ίδια στιγμή, ο Φάνης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του.

Maestro: Η τελευταία σκηνή με τη δολοφονία του Φάνη

Στην τελευταία σκηνή του φινάλε, η Σοφία μαζί με τον Φάνη πηγαίνουν στο κότερο του Τζιοβάνι, του Ιταλού μαφιόζου με τον οποίο συνεργάζεται ο δήμαρχος, ώστε να αποκαταστήσουν την ηρεμία στις μεταξύ τους σχέσεις.

Ο Φάνης μιλάει με τον Τζιοβάνι, η Σοφία με την δημοσιογράφο. Ο Φάνης ευχαριστεί τη Σοφία που τον συνόδευσε σε αυτή τη δύσκολη επίσκεψη και υπόσχεται πως δεν θα την ξαναφέρει σε δύσκολη θέση.

Οι δυο τους παίρνουν τον δρόμο της επιστροφής, μέσω ενός πλοιαρίου που ανήκει στον Τζιοβάνι, αλλά καταμεσής στο πέλαγο, η μηχανή της βάρκας σταματά, ένας από τους ανθρώπους του μαφιόζου βγάζει όπλο και εκτελεί με μια σφαίρα στο κεφάλι τον Φάνη.

Maestro: Οι αντιδράσεις στο Twitter/X και τα σενάρια

Στο Twitter/X, οι αντιδράσεις για τη δολοφονία του Φάνη, περιελάμβαναν συναισθήματα εκδίκησης, λύτρωσης και ανακούφισης, αφού ο χαρακτήρας του Φάνη ήταν ιδιαίτερα αντιπαθής. Φυσικά, οι χρήστες της πλατφόρμας έδωσαν “συγχαρητήρια” στον Φάνη Μουρατίδη για την ερμηνεία του στον ρόλο αυτό.

Η τελευταία ανατρεπτική σκηνή, πάντως, συγκλόνισε τους θεατές, οι οποίοι είχαν διάφορες απόψεις για το πώς έγινε η δολοφονία και το ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός.

1. Η Σοφία κανόνισε τη δολοφονία του Φάνη, για να γλιτώσει τον γιο της, Αντώνη. Εξάλλου, ο Φάνης ήταν ήδη “καμένο” χαρτί. Μάλιστα, την ώρα που μιλούσε με την δημοσιογράφο, η τελευταία την ρώτησε εάν μπορεί να βοηθήσει με κάποιον τρόπο. Δεν ξέρουμε τι της απάντησε.

2. Ο Φάνης αποφάσισε να θυσιαστεί και κανόνισε την “αυτοκτονία” του, ξέροντας πως δεν έχει σωτηρία. Ίσως να ήθελε να είναι αυτή μια πράξη αυτοθυσίας, αφού γνωρίζει ότι έχει πληγώσει πολύ την οικογένειά του και ότι, έτσι κι αλλιώς, κινδυνεύει από όλες τις πλευρές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα