Maestro: Το συγκλονιστικό φινάλε του πρώτου κύκλου μέσα από 10 φωτογραφίες

Maestro: Το συγκλονιστικό φινάλε του πρώτου κύκλου μέσα από 10 φωτογραφίες
Maestro MEGA

Ο πρώτος κύκλος του "Maestro" ρίχνει το βράδυ της Πέμπτης (15/12) αυλαία και παίρνουμε μία μικρή γεύση από όσα θα παρακολουθήσουμε στο ένατο και τελευταίο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA.

Η ενδοοικογενειακή βία και η κακοποίηση, ο έρωτας με διαφορά ηλικίας, θέματα υγείας που ακόμα και σήμερα αποτελούν ταμπού ήταν μόνο μερικά από τα κοινωνικά θέματα που προσέγγισε και ανέδειξε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη δραματική σειρά του MEGA, “Maestro“, που κάνει φινάλε το βράδυ της Πέμπτης (15/12), πριν “ανοίξει τα φτερά της” για το Netflix.

Στο τελευταίο επεισόδιο με τίτλο “Να μ’ αγαπάς” το φεστιβάλ μουσικής ξεκινά, το νησί πλημμυρίζει με μουσικές, ωστόσο οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων είναι ραγδαίες, αφού το “παζλ” της αποκάλυψης της δολοφονίας του Χαράλαμπου συμπληρώνεται και αναμένεται να επηρεάσει κάθε έναν ξεχωριστά.

Λίγες ώρες πριν οι καταιγιστικές εξελίξεις και οι συγκλονιστικές ερμηνείες των ηθοποιών της σειράς καθηλώσουν και πάλι το τηλεοπτικό κοινό, το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο, στις οποίες αποτυπώνεται το συγκλονιστικό φινάλε

Maestro MEGA

MaestroMaestro MEGA

Maestro MEGA

Maestro MEGA

Maestro MEGA

Maestro MEGA

Maestro MEGA

Maestro MEGA

Maestro MEGA

Maestro: “Να μ’αγαπάς”

Η σειρά που αγαπήθηκε και εκθειάστηκε από το κοινό για την υψηλή της αισθητική, τις αξεπέραστες ερμηνείες και τον θαυμαστό ρεαλισμό με τον οποίο προσέγγισε και ανέδειξε πολλαπλά κοινωνικά ζητήματα, βάζει άνω τελεία κρατώντας μέχρι το τελευταίο λεπτό ζωντανό το ενδιαφέρον για τη συγκλονιστική πλοκή.

Το φεστιβάλ ξεκινά. Όλο το νησί πλημμυρίζει με μουσικές. Παράλληλα, οι εξελίξεις στις ζωές των ηρώων είναι ραγδαίες και ο φόνος του Χαράλαμπου καθοριστικός…

Maestro: Δείτε το trailer του τελευταίου επεισοδίου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα