Μάγισσα: Αυτή η ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά – Η ανακοίνωσή της

Διαβάζεται σε 2'
Η Μάγισσα
Η Μάγισσα ΑΝΤ1

Ηθοποιός από τη “Μάγισσα” ανακοίνωσε το τέλος της από τη σειρά με ανάρτησή της στο Instagram, καθώς ολοκληρώθηκε ο ρόλος της.

Σύντομη ήταν η εμφάνιση της ηθοποιού Νικόλ Χριστοδούλου στη μεγάλη παραγωγή του ΑΝΤ1 “Η Μάγισσα”, που καθηλώνει τους τηλεθεατές, καθώς αποχωρεί από τη σειρά.

Ο ρόλος της όμορφης ηθοποιού ολοκληρώθηκε και έτσι αφήνει πίσω της την “Ευθυμία”, την οποία υποδυόταν. Ο χαρακτήρας δολοφονήθηκε από τον πειρατή Μπουραζάνη, τον σύζυγό της, έξω από τον πύργο των Λασκαραίων.

Η γνωστή ηθοποιός προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώνοντας το τέλος της από τη σειρά και αποχαιρετώντας την “Ευθυμία”.

Η ανάρτηση της Νικόλ Χριστοδούλου

“Οι άνθρωποι διαρκώς εναλλασσόμαστε μεταξύ 2 ρόλων: του θύτη και του θύματος.

Όλοι είμαστε -εν δυνάμει- ικανοί να είμαστε τα πάντα, δοθείσας της ανάλογης συνθήκης. Όλοι έχουμε έναν βαθύτερο λόγο (πυρηνικά τραυματικό) πίσω από κάθε θέση (θύτη / θύματος) στην οποία αυτοτοποθετούμαστε κατά συνθήκη. Κανένας από τους δυο αυτούς ακραίους ρόλους δεν είναι υγιής, αλλά είναι σίγουρα… ανθρώπινοι.

Σ’ευχαριστώ “Ευθυμία” για την ευκαιρία που μου έδωσες μέσα από αυτό το σύντομο, μεν, αλλά περιεκτικό ταξίδι σου να μάθω λίγο καλύτερα τον άνθρωπο και τη φύση του, που, στην ουσία της, παραμένει αναλλοίωτη ανά τις εποχές. Ευχαριστώ από καρδιάς τον @lefteris_charitos, την @mirandarostandi και όλους τους αξιόλογους ανθρώπους αυτής της δουλειάς για αυτήν την όμορφη συνεργασία”.

Η Νικόλ Χριστοδούλου συνεχίζει, όμως, να παίζει στην “Γη της Ελιάς” του MEGA, υποδυόμενη την “Αφροδίτη”, την γιατρό της Αρεόπολης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα