Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: Έτσι ξεκινάει η ιστορία, οι ρόλοι-κλειδιά της σειράς

Διαβάζεται σε 3'
Η Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά
Η Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά ΑΝΤ1

Η αρχή της σειριάς στη “Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά”. Ο απόγονος της Θεοφανώς και οι πρόγονοι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων αποκαλύπτονται.

Ολοένα και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές για το prequel της σειράς “Η Μάγισσα” που καθήλωσε την περασμένη σεζόν το κοινό, το οποίο θα ονομάζεται “Φλεγόμενη Καρδιά”.

Πρωταγωνίστρια της πολυαναμενόμενης σειράς θα είναι η Μαρία Κίτσου, η οποία θα συνεργαστεί ξανά με τον σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτο, μετά από την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι “Άγριες Μέλισσες”.

Η δεύτερη σεζόν θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 τον Οκτώβριο και στη σειρά θα δούμε τους ηθοποιούς: Μελέτη Ηλία, Γιάννη Ποιμενίδη, Σπύρο Τσεκούρα, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρο Χατζηαγγελάκη, Γιώργο Παπαγεωργίου, Έλενα Σαλαμπάση, Ελένη Σακκά, Εριφύλη Κιτζόγλου και Αλέξανδρο Πιεχόβακ.

Η “Φλεγόμενη καρδιά” θα μας μεταφέρει στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο δυνάμεις, το καλό με το κακό, δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910, όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα.

Ο ΑΝΤ1 άρχισε να δίνει στη δημοσιότητα τους νέους ρόλους που θα δούμε στη “Φλεγόμενη καρδιά” και τους ηθοποιούς που θα τους ενσαρκώσουν.

Ο απόγονος της Θεοφανώς

Το 1910, ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, επιστρέφει στη γενέτειρά του, τη Μάνη, με σκοπό να πουλήσει τον πύργο της οικογένειάς του.

Εκεί, θα ανακαλύψει ένα παρελθόν που αγνοούσε.

Μέσα από την αναζήτηση για τους προγόνους του, θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν γρίφο, που αν τον λύσει, θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα-κατάρα.

Ανδρέας Λάσκαρης, Κωνσταντίνος Γεωργαλής. ΑΝΤ1

Τα βήματά του θα τον οδηγήσουν πίσω στον χρόνο, στο 1710, τότε που οι δυνάμεις του καλού και του κακού δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά.

Μαζί του, θα φτάσουμε κι εμείς στη αρχή της ιστορίας…

Τον ρόλο του Ανδρέα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής.

Οι πρόγονοι των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων

Μάνη 1710.

Στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, ο Νικήτας Λάσκαρης και ο Μήτρος Γερακάρης, γίνονται οι πρώτοι κρίκοι μιας αλυσίδας. Μιας μακριάς αλυσίδας ανελέητης αντιπαλότητας.

Η έχθρα τους θα σημαδεύσει, ανεξίτηλα, όλη τη σειριά τους.

Νικήτας Λάσκαρης, Γιάννης Ποιμενίδης. ΑΝΤ1

Ο Νικήτας Λάσκαρης, ο προπάππος του Μιχαήλ Λάσκαρη, πήρε μέρος στις τελευταίες μάχες των Ενετών εναντίον των Τούρκων στην Πελοπόννησο.

Πλέον, μοιράζεται τον πύργο του με τους Ενετούς και προστατεύει τα συμφέροντα των Μανιατών.

 

Μήτρος Γερακάρης, Σπύρος Τσεκούρας. ΑΝΤ1

Ο Μήτρος Γερακάρης, ο προπάππος του Σπήλιου Γερακάρη, θεωρεί τον εαυτό του άρχοντα του Πόρτο Κάγιο.

Ικανότατος πειρατής έχει αφήσει πια τις θάλασσες και έχει ανοίξει ένα καπηλειό με πόρνες. Γύρω του, έχει δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων, για να ελέγχει την περιοχή.

Τον ρόλο του Μήτρου Γερακάρη ενσαρκώνει ο Σπύρος Τσεκούρας.

Τον ρόλο του Νικήτα Λάσκαρη ενσαρκώνει ο Γιάννης Ποιμενίδης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα