Μαλέσκου: “Απέκτησε εμμονή στο πρόσωπό μου και άρχισε να με παρακολουθεί”

Διαβάζεται σε 2'
Ιωάννα Μαλέσκου
Ιωάννα Μαλέσκου Caption/Glomex

Η διάσημη παρουσιάστρια, Ιωάννα Μαλέσκου, μίλησε με τις διαγωνιζόμενες του “TV Queen” για την περίοδο που είχε πέσει θύμα stalking.

Λίγες μέρες πριν το φινάλε του ριάλιτι σόου “TV Queen” η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου βρέθηκε στο σπίτι των διαγωνιζόμενων, όπου είχε μία συζήτηση με τα κορίτσια για την πορεία τους στην τηλεοπτική εκπομπή αλλά και για τον χώρο της τηλεόρασης γενικότερα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Ιωάννα Μαλέσκου, αποκάλυψε στις διαγωνιζόμενες πως κατά το παρελθόν είχε πέσει θύμα stalking.

“Εγώ κάποτε, στο ξεκίνημά μου, ήμουν πιο αλέγκρα, πιο τσαχπίνα. Ίσως για κάποιους λιγάκι υπερβολική. Αλλά γενικώς το ταπεραμέντο μου και την προσωπικότητά μου δεν την αντιλαμβανόμουν πώς αποτυπώνεται. Μου έχει συμβεί να εκλαμβάνει ένας συγκεκριμένος άνθρωπος όλα αυτά που έκανα και έλεγα, σαν να τα έλεγα σε εκείνον. Είναι τραβηγμένο αυτό που θα σας πω αλλά μπορεί να συμβεί και αυτό.

Ξεκίνησε μια περίεργη κατάσταση που έπρεπε να διακόψω όταν αντιλήφθηκα το μέγεθός της [..]” περιέγραψε αρχικά.

Απέκτησε μια εμμονή στο πρόσωπό μου και ξεκίνησε μια επικοινωνία με αλληλογραφία, να στέλνει γράμματα, πράγματα, δώρα στο σταθμό. Ήταν σαν μια άλλη εποχή, δεν υπήρχε η επικοινωνία που θα γινόταν μέσω social. Ήταν ένας άνθρωπος που θεωρούσε ότι με αυτόν τον τρόπο θα με κερδίσει, γιατί είμαι μια γυναίκα, στα μάτια του, που θέλει μια στιβαρή προσωπικότητα κλπ. Είχε φτιάξει ένα πλάνο που δε θέλω να θυμάμαι”συνέχισε.

“Μέχρι που άρχισε να με παρακολουθεί. Οπότε όταν αυτό χόντρυνε και μεγάλωσε σε βαθμό που να φοβάμαι και να ανησυχώ και έπρεπε να μπω σε άλλη διαδικασία για να αποκλιμακωθεί όλο αυτό, μαζεύτηκα αρκετά”, τόνισε.

“Δεν μου έχει ξανασυμβεί, αλλά πάντα έχω δεύτερες σκέψεις πώς κάποιος μπορεί να το παρερμηνεύσει και να το δει διαφορετικά. Ο,τι και να έκανα από εκεί και πέρα ήμουν πιο μαγκωμένη για να μην νομίζει ότι τα λέω σε αυτόν” κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα