Μάρα Μεϊμαρίδη: Το ρατσιστικό σχόλιο για τον σύντροφο της Λάουρα Νάργες – “Τι ράτσα είναι ο κ. Σαντικάι;”

Μάρα Μεϊμαρίδη: Το ρατσιστικό σχόλιο για τον σύντροφο της Λάουρα Νάργες – “Τι ράτσα είναι ο κ. Σαντικάι;”
Μάρα Μεϊμαρίδη

"Πάγωσε" η παρέα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου από το άκομψο σχόλιο της Μάρας Μεϊμαρίδη για την προέλευση του επιθέτου του Χρήστου Σαντικάι.

Γνωστή πλέον για τις αυθόρμητες αντιδράσεις της on camera, η Μάρα Μεϊμαρίδη χάρισε ακόμη μια άβολη τηλεοπτική στιγμή το πρωί της Πέμπτης (25/11) και ενώ η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου φιλοξενούσε τη Λάουρα Νάργες.

Τη στιγμή που η γνωστή παρουσιάστρια μιλούσε για την απώλεια του πατέρα της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μέσα σε πέντε ημέρες, αλλά και για τη νέα της σχέση με τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι, η Μάρα Μεϊμαρίδη διέκοψε τη συζήτηση ρωτώντας την καλεσμένη ευθαρσώς “αυτό το Σαντικάι τι όνομα είναι;”.

Για να σχολιάσει αμέσως μετά: “Σαλιγκάρι ξέρω, όχι Σαντικάι. Τι ράτσα είναι ο κ. Σαντικάι; Είναι Έλληνας;”, με τη Λάουρα Νάργες να της απαντά πως κατάγεται από την Αλβανία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 2 ετών” και την Κατερίνα Καινούργιου μάται να προσπαθεί να της θυμίσει πως ο Χρήστος Σαντικάι είναι το παιδί που τραγουδούσε τους εκκλησιαστικούς ύμνους των Χριστουγέννων και του Πάσχα και πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο καλλιτέχνη της γενιάς του.

“Όχι, το Σαντικάι μου κάνει κάτι βραζιλιάνικο, κάτι αργεντίνικο […] Να του πεις ότι θέλω να αγοράσω ένα οικόπεδο στην Αλβανία εκεί που είναι οι ωραίες παραλίες”, σχολίασε επίσης καταλήγοντας πως “είναι ωραίος γκόμενος”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα