Μάρα Μεϊμαρίδη: “Ζητώ συγγνώμη από τον Σαντικάι – Μου θύμισε το Σαντιάγο”

Μάρα Μεϊμαρίδη: “Ζητώ συγγνώμη από τον Σαντικάι – Μου θύμισε το Σαντιάγο”
Μάρα Μεϊμαρίδη Glomex

Η ερώτηση της Μάρας Μεϊμαρίδη για την καταγωγή του Χρήστου Σαντικάι έφερε σε αμήχανη θέση τη Λάουρα Νάργες και την Κατερίνα Καινούργιου. Η συγγνώμη της.

Η Μάρα Μεϊμαρίδη θέλησε να απολογηθεί για την άκομψη ερώτηση που απηύθυνε στην Λάουρα Νάργες σχετικά με την καταγωγή του συντρόφου της, εξηγώντας το σκεπτικό της και τι ακριβώς εννοούσε.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, στον αέρα της εκπομπής “Super Katerina” στον Alpha, καθώς η Λάουρα Νάργες μιλούσε για την σχέση της με τον τραγουδιστή Χρήστο Σαντικάι, η Μάρα Μεϊμαρίδη διέκοψε την συζήτηση και είπε “Σαλιγκάρι ξέρω, όχι Σαντικάι. Τι ράτσα είναι ο κ. Σαντικάι; Είναι Έλληνας;”, με αποτέλεσμα τόσο η καλεσμένη όσο και η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργια να έρθουν σε μεγάλη αμηχανία.

Μιλώντας για το συγκεκριμένο θέμα, η Μάρα Μεϊμαρίδη ζήτησε συγγνώμη, λέγοντας:

“Ήθελα να ζητήσω συγγνώμη, αν κάποιος παρανόησε αυτό που είπα. Ρώτησα “what race” είναι ο Σαντικάι. Το Σαντικάι μου θύμισε το Σαντιάγο. Οι ανθρώπινες ράτσες είναι πέντε. Οπότε πίστεψα ότι αυτό το όνομα είναι από Αμερική πλευρά, έπρεπε η κοπέλα να μου πει ότι είναι European. Δεν αισθάνθηκα ότι ήρθε σε δύσκολη θέση η Λάουρα Νάργες. Ίσως έπρεπε επί τόπου να εξηγήσω τι εννοούσα ανθρωπολογικά με το human races”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα