Μαρία Ένεζλη: Η τηλεοπτική εμφάνιση μετά από χρόνια και η αποκάλυψη που ξάφνιασε

Διαβάζεται σε 2'
Μαρία Ένεζλη
Μαρία Ένεζλη Instagram@menezli

Στην εκπομπή “Ακόμη δεν είδες τίποτα” εμφανίστηκε η Μαρία Ένεζλη στην πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση σε πλατό μετά από χρόνια.

Μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση πραγματοποίησε η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός Μαρία Ένεζλη.

Η Μαρία Ένεζλη απέχει από την τηλεόραση εδώ και αρκετά χρόνια, όμως το μεσημέρι του Σαββάτου (08/06) βρέθηκε στην παρέα της εκπομπής “Ακόμη δεν είδες τίποτα” του MEGA και είχε να κάνει μία αποκάλυψη.

“Καλώς σας βρήκα. Χαίρομαι πολύ που είμαι μαζί σας. Μετά από πάρα πολύ καιρό…”, είπε αρχικά η Μαρία Ένεζλη με τον παρουσιαστή Κώστα Τσουρό να σχολιάζει πως η συγκεκριμένη συγκυρία τη βρίσκει και σε μία πολύ διαφορετική φάση. “Γι’ αυτό και είχα πάρα πολύ καιρό να βγω γιατί το είχα κρατήσει για μένα”, πρόσθεσε η ίδια, αποκαλύπτοντας πως πριν από σχεδόν δύο μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, τον γιο της.

“Σαράντησα, πέρασε λίγος καιρός και να είμαι, σας ήρθα. Είναι πάρα πολύ διαφορετικό, φαντάζομαι όσες έχουν γίνει μανούλες, σας έχουν πει το ίδιο. Πάρα πολύ διαφορετικό. Έχει την κούρασή του, αλλά είναι τόσο μεγάλη η χαρά και αυτό που σου δίνει και το πόσο σε γεμίζει, που δε σε νοιάζει τίποτα”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα