Μαρία Κορινθίου: Η απώλεια κιλών, το “Πρωινό” και οι φήμες για εκπομπή με τον Γιάννη Αϊβάζη

Μαρία Κορινθίου: Η απώλεια κιλών, το “Πρωινό” και οι φήμες για εκπομπή με τον Γιάννη Αϊβάζη
Μαρία Κορινθίου Glomex

Η γνωστή ηθοποιός περιέγραψε το πώς πήρε την απόφαση να χάσει κιλά και πώς τα κατάφερε. Η αναφορά στην συμμετοχή της στην εκπομπή "Πρωινό" και όσα είπε για την οικογένειά της.

Καλεσμένη στην εκπομπή “The 2night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (17/04) η Μαρία Κορινθίου, η οποία, φανερά αδυνατισμένη, θυμήθηκε τη στιγμή που έπαθε “σοκ” όταν ανέβηκε στη ζυγαριά, εξήγησε για ποιο λόγο η “τοξικότητα” προσθέτει κιλά και περιέγραψε πώς κατάφερε να τα ξεφορτωθεί.

Ήθελα να χάσω κιλά. Αλλά ξεκίνησε από την ψυχούλα μου. Νομίζω ότι όλα ξεκινάνε από την καρδούλα μας, το τι νιώθουμε, τι τοξικότητα έχουμε στη ζωή μας, το πώς είναι η ψυχολογία μας. Τα περιττά κιλά συνήθως είναι τοξικότητα πραγμάτων, καταστάσεων και είναι ένα τοίχος για να αμυνθείς υποσυνείδητα. Εκείνη την περίοδο, όντως, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, είχα πολλή τοξικότητα στη ζωή μου. Ειδικά στην δεύτερη καραντίνα άρχισα να νιώθω ότι πνιγόμουν από τα κιλά”, είπε αρχικά η Μαρία Κορινθίου.

Και συνέχισε:Ανεβαίνω στη ζυγαριά, έπαθα σοκ και ήταν σαν να πατήθηκε ένα κουμπάκι. Όλοι με ρωτάνε τι έκανα! Έδωσα “εντολή” στον εγκέφαλο και ήταν πολύ συνειδητή. Ψητά, ψάρι, κρέας, λαχανικά και φρούτα. Έκοψα ζάχαρη και άμυλο. Καθόλου ζάχαρη, ούτε μέλι, τίποτα. Το μόνο που με δυσκόλεψε ήταν ο καφές που έπρεπε να τον πίνω σκέτο”.

“Τα κουτσομπολιά τα θεωρώ πολύ τοξικά. 20 χρόνια σε αυτό τον χώρο έχω δεχτεί πολλές επιθέσεις και έχω πολύ θυμό μέσα μου. Εγώ αυτό που ζητάω είναι να αγαπιέμαι και να αγαπάω, να γελάω, να αγκαλιάζομαι και να το εννοώ”, πρόσθεσε η Μαρία Κορθνθίου.

Σχετικά με το πώς αντιμετώπισε ο σύζυγός της, Γιάννης Αϊβάζης, αυτή την αλλαγή, η πολυτάλαντη ηθοποιός είπε:Στην αρχή έλεγε “δεν πας καλά”. Έβλεπε μια αλλαγή, κλεινόμουν στο δωμάτιόμου, έβλεπα ντοκιμαντέρ με διαλογισμούς, με το σύμπαν. Έμπαινε μέσα και έλεγε “είσαι τρελή;”. Τώρα το έχει συνηθίσει, του μεταδίδω την ηρεμία μου”.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην εμπειρία της στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1, όταν αντικατέστησε για ένα διάστημα την Δούκισσα Νομικού, μετά από την αποχώρησή της.

Ήταν ξεκάθαρο όταν μπήκα εμβόλιμη. Ήταν δομημένη και στημένη από τον Γιώργο Λιάγκα και γνώριζα ότι θα ήταν άκρως ενημερωτική. Συνεννοημένα, λοιπόν, μπαίνοντας στο δεύτερο κομμάτι της εκπομπής ήξερα ακριβώς τη θέση μου. Και εγώ αυτό ήθελα. Δεν είμαι δημοσιογράφος, ούτε θέλω να γίνω. Ήθελα το ψυχαγωγικό κομμάτι, το πιο χαρούμενο και ανάλαφρο”, είπε.

Μιλώντας για την κόρη της, Ισμήνη, η Μαρία Κορινθίου είπε: Η Ισμήνη λέει ότι θέλει να γίνει ηθοποιός. Στις μέρες μας όποιο επάγγελμα και εάν διαλέξει θα περάσει δύσκολα. Αλλά θεωρώ πώς ό,τι λαχταρά η καρδούλα σου, η επιτυχία είναι μονόδρομος. Δεν είχα φανταστεί ποτέ να παίξουμε μαζί. Θα ήταν υπέροχο”.

Κλείνοντας η Μαρία Κορινθίου ρωτήθηκε και για της φήμες που την θέλουν τη νέα σεζόν να παρουσιάζει πρωινή εκπομπή με τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, ξεκαθαρίζοντας: Δεν ξέρω εάν θα κάναμε πρωινό με τον Γιάννη Αϊβάζη, εξαρτάται από τις συνθήκες. Άλλα λαχταράει η ψυχούλα μου αν με ρωτά. Εξαρτάται από το περιβάλλον, τους συνεργάτες”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα