Μαρία Κορινθίου: Τέλος από το “Πρωινό” – Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 και οι δηλώσεις “φωτιά”

Μαρία Κορινθίου: Τέλος από το “Πρωινό” – Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1 και οι δηλώσεις “φωτιά”
Μαρία Κορινθίου Instagram / @mariakorinthiou

Οριστικά εκτός "Πρωινού" βρίσκεται η Μαρία Κορινθίου, με τον ΑΝΤ1 να ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους. Τι δήλωσε εκνευρισμένη η γνωστή ηθοποιός τρεις μέρες πριν.

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της Μαρίας Κορινθίου με την εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, λίγο νωρίτερα, τελικά, από το κλείσιμο της σεζόν.

Συγκεκριμένα, είχε γίνει ήδη γνωστό πως η γνωστή ηθοποιός δεν θα συνέχιζε στην πρωινή εκπομπή την επόμενη σεζόν, όμως, ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε το πρωί της Δευτέρας (19/06) την αποχώρησή της, με μια λιτή ανακοίνωση.

“Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια” αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι, χωρίς να δίνει περαιτέρω διευκρινίσεις.

Η τελευταία δήλωσή της για το “Πρωινό”

Οι τελευταίες δηλώσεις της Μαρίας Κορινθίου για το “Πρωινό” είχαν προκαλέσει μια μεγάλη συζήτηση και πολλά ερωτηματικά σχετικά με την συνεργασία της με την εκπομπή.

Ειδικότερα, την περασμένη Παρασκευή (16/06), η ηθοποιός δεν βρέθηκε στην αποφώνηση της εκπομπής, ενώ μιλώντας στην κάμερα του “Open Weekend” λίγο αργότερα, δήλωσε ότι έχει χάσει την υπομονή της.

Όπως είπε: “Η κατάσταση είναι… Amber Alert, αυτό έγινε. Η κατάσταση της υπομονής. Κι εγώ δεν την έχω πια. Δεν έχω πια υπομονή, την έχω χάσει με το “Πρωινό”. Θα τα μάθετε λίαν συντόμως. Τελειώνει η εκπομπή, κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει. Αφού δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή. Δες και την εκπομπή. Όχι, δεν μίλησα με τον Γιώργο, δεν μίλησα με κανέναν”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα