Μαρία Κοζάκου: Το απίστευτο περιστατικό στην πρώτη της μετάδοση στην Eurovision

Μαρία Κοζάκου: Το απίστευτο περιστατικό στην πρώτη της μετάδοση στην Eurovision
Μαρία Κοζάκου glomex

Την επεισοδιακή πρώτη της μετάδοση στη Eurovision θυμήθηκε η Μαρία Κοζάκου η οποία βρέθηκε στο "Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν" στην ΕΡΤ.

Μία από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις πραγματοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής (17/02) η Μαρία Κοζάκου, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον, την μεσημβρίαν” της ΕΡΤ.

Η γνωστή παρουσιάστρια η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται πίσω από τα μικρόφωνα τις βραδιές των ημιτελικών και του τελικού του ευρωπαϊκού τραγουδιού της Eurovision, θυμήθηκε την πρώτη της μετάδοση, η οποία δεν πήγε και τόσο καλά αφού είχε την ατυχία να πέσει το σύστημα.

“Κατέρρευσε το σύστημα και δεν άκουγαν τη φωνή μας! Τότε βγήκε από μέσα μου ο ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος ξέρει τον απλό τρόπο για να βγει το μήνυμα, δηλαδή το τηλέφωνο! Σηκώσαμε το τηλέφωνο πήραμε την Αγία Παρασκευή και βγαίναμε από το τηλέφωνο”, περιέγραψε η ίδια σημειώνοντας πως τότε μία συνεργάτιδά της χρειάστηκε να της κρατά το τηλέφωνο στο αυτί προκειμένου να μπορεί να χειρίζεται τα χαρτιά που είχε μπροστά της.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα