Μαρία Τζομπανάκη: Η αποκάλυψη για το τέλος της β’ σεζόν που φοβόμασταν – “Θα κλείσει με δάκρυ”

Μαρία Τζομπανάκη: Η αποκάλυψη για το τέλος της β’ σεζόν που φοβόμασταν – “Θα κλείσει με δάκρυ”
Στιγμιότυπο από τον "Σασμό" glomex - alpha tv

Spoiler για το τέλος της δεύτερης σεζόν του "Σασμού" έδωσε η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, η οποία αποκάλυψε πως το φινάλε προβλέπεται δακρύβρεχτο. Όσα είπε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Μια βραδιά αφιερωμένη στον “Σασμό“, τη δραματική σειρά του Alpha που σημειώνει τεράστια επιτυχία και βρίσκεται σταθερά στην κορυφή της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού, διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Κρητικών Σωματείων και το παρών έδωσαν πρωταγωνιστές και συντελεστές της σειράς.

Ανάμεσά τους και η τηλεοπτική “Καλλιόπη”, η ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη, η οποία μαζί με τον Μιχάλη Αεράκη, τον παπά της σειράς βραβεύτηκαν για το έργο τους.

“Όταν έχεις τιμημένους γονείς, σεβαστικό παιδί και κατάγεσαι από μια πατρίδα με δυνατό πολιτισμό και ακατάλυτο, είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου”, δήλωσε η ηθοποιός η οποία εμφανίστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη για την αποδοχή που λαμβάνει από μικρούς και μεγάλους.

Όσο για το τι να περιμένουμε προσεχώς στον “Σασμό”, η τηλεοπτική καπετάνισσα, σε ερώτηση για το πώς θα κλείσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς, αποκάλυψε πως “η δεύτερη σεζόν μάλλον θα κλείσει με δάκρυ“.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα