Μαρία Χατζηστεφανή: Η επιχειρηματίας του “Dragons’ Den” θυμάται τα Όσκαρ και τη συνεργασία με τις Kardashian

Μαρία Χατζηστεφανή: Η επιχειρηματίας του “Dragons’ Den” θυμάται τα Όσκαρ και τη συνεργασία με τις Kardashian
Μαρία Χατζηστεφανή glomex

Μία εκ των "δράκων" της εκπομπής "Dragons’ Den" του ΑΝΤ1, η επιχειρηματίας Μαρία Χατζηστεφανή αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής.

Η Μαρία Χατζηστεφανή, η επιτυχημένη επιχειρηματίας και μία εκ των “δράκων” του επιχειρηματικού project του ΑΝΤ1 “Dragons’ Den Greece” βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Δευτέρας (06/03) στο The 2Night Show.

Η επιχειρηματίας αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της επαγγελματικής της πορείας και συγκεκριμένα πώς η απόλυσή της στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει τη δική της επιχείρηση και να διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία στο επιχειρείν.

Ξεκινώντας από τα παιδικά χρόνια στη Μυτιλήνη, η επιχειρηματίας ανέφερε πως οι γονείς της δεν είχαν καμία σχέση με την επιχειρηματικότητα, αντιθέτως ήθελαν να μπει στο Δημόσιο για να εξασφαλιστεί, ενώ ο μοναδικός δρόμος για να πετύχει τους στόχους της ήταν να βρεθεί στην Αθήνα.

“Πρώτη φορά βρέθηκα στο Λονδίνο και με πήγε η δουλειά μου εκεί. Δούλεψα σε μία επενδυτική τράπεζα για τρία χρόνια, ήταν αυτό που είχα σπουδάσει και αρχικά το μάθαινα, μου άρεσε. Ήταν η εποχή της Wall Street, που το να είσαι εκεί ήταν το όνειρο. Ήταν κάτι πολύ δυνατό και μου άρεσε που ήμουν μέλος μια πολύ δυνατής εταιρίας”, είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Και πρόσθεσε: “Στην αρχή ήταν φοβερό, ταξίδια, μάθαινα πράγματα. Κατά τον δεύτερο και τρίτο χρόνο είχε αρχίσει να με κουράζει. Δεν με ενδιέφερε πια το αντικείμενο, αυτό το είχα καταλάβει και άρχισα να μην είμαι πολύ καλή υπάλληλος. Αργούσα το πρωί, δεν καθόμουν πολύ αργά το βράδυ, έπρεπε να δουλεύεις Σαββατοκύριακα και δεν πήγαινα τα Σαββατοκύριακα. Ο σύζυγος ήταν στο Λονδίνο σε μια άλλη τράπεζα. Κάποια στιγμή το ‘μυριστήκανε’ οι άνθρωποι, οπότε φτάνω κάποια μέρα στο γραφείο – το καταλαβαίνεις όταν είναι να σε απολύσουν- και μου είπαν αυτό κι αυτό και ‘σε απολύουμε‘. Εκείνη την ημέρα έπαθα ένα σοκ. Γύρισα στο σπίτι και ήμουν σα να είχα πάθει ηλεκτροπληξία“.

Η απόλυσή της όμως δεν στάθηκε εμπόδιο, αντιθέτως η ίδια την αντιμετώπισε ως ευκαιρία και ίδρυσε τη δική της εταιρεία με γυναικεία προϊόντα ομορφιάς, η οποία γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τόσο στην Ελλάδα όσο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Στη συνέντευξή της η ίδια θυμήθηκε μάλιστα τη φορά που ένα από τα best seller προϊόντα της βρέθηκε σε ένα πάρτι των Όσκαρ, κάτι που φυσικά “απογείωσε” το brand και έφτασε να φιγουράρει σε όλα τα περιοδικά της Αμερικής.

Η ίδια θυμήθηκε μάλιστα και τη γνωριμία αλλά και τη συνεργασία με την Kylie Jenner των αδερφών Kardashian, όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 16 ετών και πριν ξεκινήσει τη δική της σειρά καλλυντικών.

“Κάναμε κάποιες καμπάνιες με την Kylie Jenner όταν ήταν 16 χρονών, στο Λονδίνο και μετά στο Λος Άντζελες. Εκεί γνώρισα όλη την οικογένεια. Δεν έχω δει πιο επαγγελματίες ανθρώπους, δηλαδή ένα κορίτσι 16 χρονών εμφανίζεται στην ώρα του, έχει δεν έχει τζετ λαγκ, θα είναι εκεί, έτοιμη… οι μέρες ήταν μεγάλες με διάφορες αντιξοότητες. Και δεν είναι τυχαίο μας αρέσουν δεν μας αρέσουν, ότι έχουν πετύχει όσα πετύχει”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα