Master Chef: Ο Ηλίας και τα ‘καρφιά’ του για τη σχέση Μαρίας – Δημήτρη

Master Chef: Ο Ηλίας και τα ‘καρφιά’ του για τη σχέση Μαρίας – Δημήτρη

Στην εκπομπή 'Φωλιά των Κου Κου' μίλησε ο Ηλίας Κιαζόλι που δεν κατάφερε να επιστρέψει στο Master Chef, μιλώντας για την πορεία του στο παιχνίδι, αλλά και τη σχέση του Δημήτρη και της Μαρίας.

Ο Ηλίας Κιαζόλι είχε τέσσερις ευκαιρίες να μαγειρέψει και να επιστρέψει στο σπίτι του Master Chef, όμως δεν τα κατάφερε. Σε ένα ακόμη επεισόδιο του ριάλιτι μαγειρικής που σάρωσε σε τηλεθέαση, είδαμε κόντρες, τσακωμούς, μπηχτές και ‘μαχαίρια’.

Λίγες ώρες μετά, ο Ηλίας μίλησε στην εκπομπή του Star ‘Στη Φωλιά των Κου Κου’ για την πορεία του στο παιχνίδι, αλλά και τη σχέση του Δημήτρη και της Μαρίας.

Θα ήθελα να είχε κατέβει ο Σταυρής. Θα ήταν άδικο να διαλέξω κατάμουτρα κάποιος από τον εξώστη. Με τον Δημήτρη κάναμε παρέα στην αρχή. Πολλές φορές λέμε πράγματα πάνω στα νεύρα μας και από τη στιγμή που τα είπα”.

“Πιο πάνω είναι οι φιλίες. Ο έρωτας πάει κι έρχεται και πολλές φορές μετανιώνουμε γι΄αυτά που κάνουμε. Στην αρχή ήμασταν πιο κοντά με την Μαρία, μετά ψιλοσπάσαμε. Όταν βγει ο Δημήτρης θέλω να τα πούμε κάποια στιγμή και να μου πει γιατί πειράχτηκε. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έβγαλε αντιπαλότητα μαζί μου. Ελπίζω στα επόμενα επεισόδια η Μαρία να δείξει έναν άλλο χαρακτήρα”, σχολίασε μεταξύ άλλων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα