MasterChef 5: Απογοήτευση στους κόκκινους – Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Ιωάννης

MasterChef 5: Απογοήτευση στους κόκκινους – Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Ιωάννης

Σε δοκιμασία follow-the-chef διαγωνίστηκαν ο Τζιοβάνι και ο Ιωάννης μετά την ισοπαλία των ομάδων στο "MasterChef 5". Έρχεται δοκιμασία αποχώρησης για τους κόκκινους.

Σε μια απαιτητική δοκιμασία follow-the-chef με τον σεφ Σωτήρη Κοντιζά αναμετρήθηκαν ο Τζιοβάνι και ο Ιωάννης μετά την ισοπαλία των κόκκινων και των μπλε στην ομαδική δοκιμασία του “MasterChef 5”.

Όλοι έμειναν άφωνοι όταν οι κριτές ανακοίνωσαν πως δεν κέρδισε καμία ομάδα, καθώς ήρθαν σε ισοβαθμία, έχοντας συγκεντρώσει 151 βαθμούς έκαστη. Παρόλα αυτά, οι κριτές ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να υπάρξει μία νικήτρια και μία ηττημένη ομάδα.

“Αυτή την ισοπαλία θα κληθούν να την λύσουν οι αρχηγοί. Αν δεν θέλουν οι αρχηγοί, θα δώσουν κάποιον από την ομάδα τους. Για να σας δώσω ένα στοιχείο, θα μαγειρέψετε μαζί μας”, δήλωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, με τους δύο αρχηγούς – τον Ιωάννη από τους κόκκινους και τον Τζιοβάνι από τους μπλε – να δέχονται την πρόκληση.

Όποιος κέρδιζε, θα χάριζε ασυλία στην ομάδα του.

Και οι δύο παίκτες δυσκολεύτηκαν στην δοκιμασία, παρόλο που προσπάθησαν να ακολουθήσουν κατά γράμμα τις οδηγίες και τις κινήσεις του σεφ. Το πιάτο που ήταν πιο κοντά σε εκείνο του Σωτήρη Κοντιζά, ήταν του Τζιοβάνι. Έτσι, η μπλε ομάδα κατάφερε να σωθεί και να εξασφαλίσει τη θέση της στο “MasterChef 5”.

“Μαζί με την ασυλία που κέρδισε ο Τζιοβάνι, ασυλία κερδίζει και ολόκληρη η ομάδα. Ο Ιωάννης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση”, δήλωσαν οι κριτές.

Το Σάββατο (03/04) η κόκκινη ομάδα θα προχωρήσει σε ψηφοφορία και δίπλα στον Ιωάννη θα βρεθούν άλλοι δύο παίκτες, οι οποίοι θα μαγειρέψουν στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, διεκδικώντας την παραμονή τους στο “MasterChef 5”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα