MasterChef 7: Η εξομολόγηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον πατέρα του – “Συμπάσχω”

MasterChef 7: Η εξομολόγηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για τον πατέρα του – “Συμπάσχω”
MasterChef 7 YOUTUBE / @MASTERCHEF GREECE

Η οικογενειακή ιστορία του 26χρονου Κωνσταντίνου έφερε την αποκάλυψη του Λεωνίδα Κουτσόπουλου στο MasterChef 7. Τι είπε για τον πατέρα του ο κριτής και σεφ.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο 7ος κύκλος του MasterChef στο Star, με νέους επίδοξους σεφ να βάζουν τα δυνατά τους για μια θέση στον διαγωνισμό.

Οι τρεις κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς καλωσόρισαν τους διαγωνιζόμενους και τους τηλεθεατές, δίνοντας το σήμα της έναρξης του νέου κύκλου με τις οντισιόν.

Ο 26χρονος Κωνσταντίνος από τη Λαμία ήταν ο πρώτος παίκτης των φετινών οντισιόν, που δοκίμασε την τύχη του στο μαγειρικό ριάλιτι. Μεταξύ άλλων, ο διαγωνιζόμενος μίλησε για την οικογένειά του και για το πόσο δεμένος είναι με τα αδέρφια του, αλλά και με τον παππού και την γιαγιά του.

“Να γίνω αδιάκριτος; Αν θες. Ακούσαμε γιαγιά, αδέρφια και τα λοιπά. Ο μπαμπάς υποστηρίζει;” ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τον παίκτης, ο οποίος εξομολογήθηκε πως δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα του.

“Με τον μπαμπά μου δεν έχουμε… Μας άφησε όταν ήμασταν πολύ μικροί. Τον γνώρισα όταν ήμουν 18 χρονών και στα 19 έφυγε από τη ζωή. Στην ουσία μπαμπάς για εμάς είναι ο παππούς, η γιαγιά και η θεία μου. Ήμουν πάντα με τον αδερφό μου. Δεν μας έλειψε ποτέ κάτι, όμως. Δεν είναι το tragic story πατέρα – γιου. Απλώς μεγάλωσα χωρίς τον πατέρα μου”, είπε ο διαγωνιζόμενος.

Και τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκάλυψε πως έχει ζήσει το ίδιο πράγμα, αφού απάντησε στον 26χρονο: “Συμπάσχω απόλυτα γιατί είμαι ακριβώς ίδια ιστορία. Σε αντιλαμβάνομαι πλήρως. Για αυτό είπα αν γίνομαι αδιάκριτος. Συμπάσχω, ταυτιζόμαστε απόλυτα”.

Ο Κωνσταντίνος κατάφερε να πάρει τη λευκή ποδιά και να περάσει στο σπίτι του MasterChef.

Masterchef 7: Δείτε την οντισιόν του Κωνσταντίνου

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα