MasterChef 7: Συγκλόνισε με την τραγική απώλεια του συζύγου της – “Μου σηκώθηκε η τρίχα”

MasterChef 7: Συγκλόνισε με την τραγική απώλεια του συζύγου της – “Μου σηκώθηκε η τρίχα”
MasterChef 7 Youtube / @MasterChef Greece

Η 46χρονη Κωνσταντίνα μοιράστηκε ένα τραγικό οικογενειακό γεγονός που βίωσε, συγκλονίζοντας τους κριτές στις οντισιόν του MasterChef 7. Κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη ποδιά;

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας ο 7ος κύκλος του MasterChef στο Star, με νέους επίδοξους σεφ να βάζουν τα δυνατά τους για μια θέση στον διαγωνισμό.

Οι τρεις κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς καλωσόρισαν τους διαγωνιζόμενους και τους τηλεθεατές, δίνοντας το σήμα της έναρξης του νέου κύκλου με τις οντισιόν.

Η Κωνσταντίνα από την Καβάλα ήταν μία από τις διαγωνιζόμενες, η οποία, όπως είπε, έχει στόχο να αγοράσει ένα βανάκι και να μαγειρεύει για άστεγους και για πληγέντες σε περιπτώσεις καταστροφών.

Μιλώντας για την μαγειρική, η 46χρονη περιέγραψε, μεταξύ άλλων, ένα τραγικό γεγονός που βίωσε, το οποίο την έφερε πιο κοντά σε αυτή. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην απώλεια του συζύγου της, ο οποίος πέθανε από ανακοπή την ώρα που κοιμόταν, ενώ η ίδια ξάπλωνε δίπλα του. Ήταν σε κατάσταση σοκ, όπως εξομολογήθηκε, και έχει κενό μνήμης από εκείνη τη μέρα.

“Η μαγειρική ήταν πάντα, αλλά μετά από ένα τραγικό γεγονός που συνέβη στην οικογένειά μας. Διοχέτευσα όλη την αγάπη που είχα για τον άντρα μου, που τον έχασα πριν από 2,5 χρόνια εντελώς ξαφνικά από ανακοπή. Χτύπησε το ξυπνητήρι και δεν ξύπνησε. Το είδα κι είπα να μην τσιρίξω για τα παιδιά. Πήρα πρώτα την κουμπάρα μου, την πεθερά μου και το ασθενοφόρο. Δεν ξέρω, έχω πέντε λεπτά κενός μνήμης. Άνθρωποι δικοί μου που μιλώ, μου είπαν πράγματα που δεν τα θυμάμαι και δεν θέλω να τα θυμηθώ. Τέλος έγινε και προχωράμε όλοι μαζί”, ανέφερε η Κωνσταντίνα.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ήταν συγκλονισμένος και είπε στην 46χρονη: “Έχω ακούσει ότι η μαγειρική είναι η ψυχοθεραπεία μου, χαλαρώνω κ.λ.π. Εγώ εδώ ένιωσα ότι μιλάμε για κάτι τελείως διαφορετικό. Έχετε βάλει με τα παιδιά την μαγειρική στην ζωή σας με τέτοιο τρόπο, που νιώθω ότι παίρνετε δύναμη. Μου έχει σηκωθεί η τρίχα. Δεν το είχα φανταστεί ότι μπορεί κάποιος να πάρει τέτοια δύναμη από την μαγειρική. Εμένα μου σηκώθηκε η τρίχα. Ήταν ο τρόπος που τα είπες 1,2, 3 κι ήταν μαγικό”.

Η Κωνσταντίνα δεν κατάφερε να πάρει ποδιά και δεν πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef.

Masterchef 7: Δείτε την οντισιόν της Κωνσταντίνας

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα