MasterChef 8: “Υπάρχει μπούλινγκ επειδή είμαι γυναίκα” – Η παίκτρια που συγκίνησε τους κριτές

Διαβάζεται σε 2'
MasterChef 8: “Υπάρχει μπούλινγκ επειδή είμαι γυναίκα” – Η παίκτρια που συγκίνησε τους κριτές
Caption.Youtube

Η 44χρονη Γεωργία Πετχαβά μαγείρεψε σήμερα για τους κριτές στο MasterChef 8, με στόχο να κερδίσει τη λευκή ποδιά και μία θέση στον διαγωνισμό μαγειρικής. Η συγκινητική ιστορία της.

Συνεχίζονται οι auditions του MasterChef για δεύτερη ημέρα, σήμερα, Τρίτη (16/1), με τους κριτές Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο να υποδέχονται τους διαγωνιζόμενους στο στούντιο και να δοκιμάζουν τα πιάτα των υποψηφίων, σε μια δοκιμασία ένας προς έναν για την πολυπόθητη ποδιά.

Ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που είδαμε σήμερα στον διαγωνισμό μαγειρικής μέσα από τη συχνότητα του Star ξεχώρισε η 44χρονη μαγείρισσα από τη Λάρισα, Γεωργία Πετχαβά, η οποία μαγείρεψε για τους κριτές φιλέτο αρνί με κρούστα από μέλι και σουσάμι, baby λαχανικά σοτέ, πουρέ σελινόριζας με κουρκουμά και πικάντικο κουλί μελιτζάνας.

Η 44χρονη, η οποία εργάζεται τα τελευταία χρόνια ως μαγείρισσα, δεν δίστασε να επισημάνει πως πολλές φορές υφίσταται διακρίσεις στην κουζίνα λόγω του φύλου της.

“Κάποιοι δεν έχουν επίπεδο ή υπάρχει μπούλινγκ επειδή είμαι γυναίκα [.] Προσπαθώ να μην δίνω σημασία αλλά κάποιες φορές ξεπερνά τα όρια η συμπεριφορά των ανθρώπων. [..] Έχω αντιμετωπίσει ανάρμοστες συμπεριφορές ακόμα και από σεφ” ανέφερε.

Στη συνέχεια και ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμαζε το πιάτο της διαγωνιζόμενης αποκάλυψε ύστερα από σχετική ερώτηση του σεφ, ότι “είμαι ένας άνθρωπος, και δεν ντρέπομαι να το πω, φτωχός. Η οικογένειά μου δεν ήταν ποτέ πλούσια. Δουλεύω από πολύ μικρή. Ό,τι απέκτησα το απέκτησα μόνη μου. Οτιδήποτε”.Θυμάμαι ότι για να αγοράσω τα μαχαίρια μου, ήθελα να έχω καλά μαχαίρια, έκανα φρικτή οικονομία, γιατί είχα και την μητέρα μου άρρωστη. Όμως δεν έκανα ποτέ πίσω” πρόσθεσε συγκινημένη.

Τελικά το πιάτο της Γεωργίας κατάφερε να κερδίσει τους κριτές και τον αντίπαλό της, Φραντζέσκο, και να της εξασφαλίσει μία θέση στον διαγωνισμό.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε ότι την ποδιά κερδίζει η Γεωργία, με την παίκτρια να ξεσπάει σε κλάματα, αφιερώνοντας τη νίκη στην μητέρα της, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η παίκτρια, η μητέρα της άφησε την τελευταία της πνοή ενώ έτρωγε φαγητό που της είχε μαγειρέψει εκείνη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ από το MasterChef 8:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα