MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Λιποθυμία στο πλατό

MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Λιποθυμία στο πλατό
MasterChef star tv

Μεγάλη μαγειρική αναμέτρηση στο MasterChef 7. Ποιος αποχώρησε αναπάντεχα από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η δοκιμασία αποχώρησης στο επεισόδιο της Τρίτης (4/4) του MasterChef 7 αποδείχθηκε απαιτητική για τους διαγωνιζόμενους.

Οι κριτές Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασαν τις προσπάθειες των υποψηφίων προς αποχώρηση και αποφάσισαν για το αποτέλεσμα.

Ο τελευταίος εισβολέας του MasterChef, Στέφανος Χείλας ήρθε αντιμέτωπος όχι με έναν αλλά με δύο αντιπάλους, τον Παύλο και τον Γρηγόρη, οι οποίοι ήθελαν πάση θυσία να διατηρήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Σοκαριστικό ατύχημα για τον Γρηγόρη – Έχασε τις αισθήσεις του

MasterChef: Ποιος αποχώρησε από τον διαγωνισμό

Οι κριτές αφού δοκίμασαν όλα τα πιάτα, ξεχώρισαν τα δύο καλύτερα. Τις πιο δυνατές προσπάθειες είχαν ο Στέφανος με τον Γρηγόρη, ενώ την πιο αδύναμη ο Παύλος.

Ο τελευταίος, αν και όλο αυτό το διάστημα έχει εξολοθρεύσει πολλούς αντιπάλους στο πέρασμά του, αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε κι έτσι αποχώρησε οριστικά από το MasterChef 7.

«Μεγάλη στεναχώρια. Περίμενα έστω και τελευταία στιγμή να πάρω για δεύτερη φορά λευκή ποδιά», είπε φανερά απογοητευμένος στις κάμερες.

Ενώ τη στιγμή που περιέγραφε την εμπειρία του στον μαγειρικό διαγωνισμό, αλλά και όταν του ζήτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος να πει κάτι στην κάμερα, δεν άντεξε από τη συγκίνηση και «λύγισε».

Ο Παύλος ξέσπασε σε λυγμούς λίγο πριν την αποχώρησή του. Τέλος, αποκάλυψε πως τα βρήκε με τον Αλέξανδρο και ότι θα ήθελε να τον δει να κατακτά τον τίτλο.

MasterChef: Η είσοδος του Στέφανου στο σπίτι

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα