MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Ο νικητής των 10.000 ευρώ του Silver Award

MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε – Ο νικητής των 10.000 ευρώ του Silver Award
MasterChef 6 Star Tv

Λιγοστεύουν οι παίκτες του MasterChef, αφού χθες είχαμε μία ακόμη αποχώρηση από τον διαγωνισμό. Ποιος στέφθηκε νικητής του Silver Award και πήρε τις 10.000 ευρώ.

Γεμάτο εκπλήξεις, αλλά και λύπες, ήταν το επεισόδιο του MasterChef που προβλήθηκε το βράδυ της Τρίτης (29/03) στο Star.

Οι παίκτες του MasterChef διαγωνίστηκαν για δεύτερη μέρα για τα 10.000 ευρώ του Silver Award, ενώ ο μάγειρας με τη χειρότερη προσπάθεια έπρεπε να αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.

Το ζητούμενο της δοκιμασίας ήταν τρία πιάτα, που κρύβουν όμως μια σημαντική ιδιαιτερότητα στην εκτέλεση και την παρουσίασή τους. Οι μάγειρες έπρεπε να επιδείξουν άρτια τεχνική και φαντασία στα πιάτα τους σε συνδυασμό με μαγειρικό θάρρος για να τα καταφέρουν.

Οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν στην κουζίνα ένα αγαπημένο και “άχαστο” δίδυμο. Ο νικητής Σταύρος Βαρθαλίτης και ο φιναλίστ Σταυρής Γεωργίου από το MasterChef 2020, επέστρεψαν στην κουζίνα για να δοκιμάσουν και να κρίνουν, μαζί με τους σεφ τις προσπάθειες των διαγωνιζομένων.

Τη δοκιμασία έφεραν εις πέρας ο Γιάννος και η Φανή, ωστόσο, ο Γιάννος ήταν εκείνος που είχε την καλύτερη συνολική προσπάθεια και, έτσι, στέφθηκε νικητές του Silver Award και κέρδισε τις 10.000 ευρώ.

Στον αντίποδα, ο Σταύρος και ο Μάριος είχαν την πιο αδύναμη προσπάθεια, ενώ ο Σταύρος ήταν εκείνος που αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει το φετινό MasterChef.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα