MasterChef: Τα πάνω κάτω με την αποχώρηση – Η αινιγματική ανακοίνωση των κριτών

MasterChef: Τα πάνω κάτω με την αποχώρηση – Η αινιγματική ανακοίνωση των κριτών
Οι κριτές του MasterChef star tv

Ανατρεπτικές εξελίξεις και εκπλήξεις περίμεναν τους παίκτες του MasterChef το βράδυ της Τετάρτης. Η μεγάλη αλλαγή στους κανόνες του διαγωνισμού.

Μια πολύ απαιτητική εξωτερική ομαδική δοκιμασία περίμενε τους παίκτες του MasterChef στο νέο επεισόδιο του μαγειρικού ριάλιτι του Star, που προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (06/04).

Ο Παναγιώτης έκανε… παιχνίδι έχοντας το πλεονέκτημα να φτιάξει από την αρχή τις ομάδες. «Μπλε» και «Κόκκινοι» θα έπρεπε να έχουν από επτά άτομα η καθεμία.

MasterChef: Το πλεονέκτημα στον χωρισμό των νέων ομάδων

Ο Πάνος αποφάσισε η κόκκινη ομάδα στην οποία είναι μέλος να παραμείνει ως έχει, προσθέτοντας σε αυτή τον Νικήτα και την Ελπίδα που επέστρεψαν στο παιχνίδι. «Ακούω το όνομά μου από τον Πάνο… Δεν το περίμενα!», είπε ο Νικήτας για αυτό, με τον Δημήτρη να ισχυρίζεται ότι η επιλογή του Νικήτα ήταν για να τον ψηφίζουν οι συμπαίκτες του και να τον βγάλουν από τον διαγωνισμό. Η Ελπίδα από την άλλη χάρηκε που επέστρεψε στους «Κόκκινους».

Έτσι η Βασιλική, ο Δημήτρης κι ο Νίκος μπήκαν στους «Μπλε». «Μου είναι αδιάφορο, θα κάνω τη δουλειά μου ομαδικά και τελείωσε. Το ότι είναι η βασιλική στην ομάδα, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Έχω πει για τον χαρακτήρα της, δε χρειάζεται να τα ξαναλέω», δήλωσε ο «Μπόμπαινας», με τον Νίκο να δηλώνει ότι δεν έχει πρόβλημα με τα χρώματα, αφού η μαγειρική ενώνει. Η είσοδος του Νικήτα στους «Κόκκινους» δυσαρέστησε τον Βασίλη που ήθελε τον φίλο του στους «Μπλε».

Η κόκκινη ομάδα διάλεξε ομόφωνα τον Γιάννο για αρχηγό της, ενώ οι παίκτες της μπλε ομάδας είχαν διαφωνία σχετικά με το ποιος είναι ικανότερος για τη θέση αυτή, τη δεδομένη στιγμή. Τελικά, οι μπλε διάλεξαν ως αρχηγό τους τον Βασίλη.

MasterChef: Οι νέοι αρχηγοί των δυο ομάδων

Την ίδια, ώρα ανατρεπτικές εξελίξεις και εκπλήξεις περίμεναν τους παίκτες του MasterChef 2022, με τους κριτές να ανακοινώνουν μια σημαντική αλλαγή στους κανόνες του διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε πως στο τέλος της ομαδικής δοκιμασίας δεν θα υπάρξει καμία αποχώρηση. Αντί αυτού, ένα μέλος από την νικήτρια ομάδα θα κερδίσει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο.

MasterChef: Η ανακοίνωση των κριτών

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα