MasterChef: Απαράδεκτα σχόλια παίκτη – “Κοριτσάκι 20 χρονών, μαγειρεύω καλύτερα”

MasterChef: Απαράδεκτα σχόλια παίκτη – “Κοριτσάκι 20 χρονών, μαγειρεύω καλύτερα”
MasterChef star tv

Άκρως υποτιμητικές εκφράσεις του Γιάννη κατά της Πωλίνας, κατά τη διάρκεια δοκιμασίας στο MasterChef 7.

Το MasterChef 2023 βγήκε για πρώτη φορά εκτός κουζίνας για την πρώτη εξωτερική ομαδική δοκιμασία της σεζόν.

Ως νικητής του τεστ δημιουργικότητας, ο Νίκος Τράκας είχε τα πλεονεκτήματα αυτής της ομαδικής δοκιμασίας στη διάθεσή του.

MasterChef: Δοκιμασία για καλό σκοπό

Η συγκεκριμένη δοκιμασία του MasterChef είχε κοινωνικό χαρακτήρα και οι διαγωνιζόμενοι μαγείρεψαν για λογαρισαμό της Κοινωνικής Κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος”.

Συγκεκριμένα, οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να προσφέρουν 100 πλήρη γεύματα, αποτελούμενα από σούπα, σαλάτα με ζυμαρικά, κυρίως πιάτο και γλυκό, σε συμπολίτες μας που η καθημερινή σίτιση δεν είναι εξασφαλισμένη και δεδομένη.

Ο κοινωνικός χαρακτήρας αυτής της δοκιμασίας είχε ως στόχο να υπενθυμίσει στους διαγωνιζόμενους τους βαθύτερους λόγους που αγάπησαν τη μαγειρική, προσφέροντας φροντίδα, θαλπωρή κι απόλαυση, μέσα από ένα πιάτο καλομαγειρεμένου φαγητού.

Ωστόσο, ο Γιάννης δεν μπήκε καθόλου στο κλίμα αλληλεγγύης, χρησιμοποιώντας απαράδεκτες και σεξιστικές εκφράσεις κατά συμπαίκτριάς του.

Πιο αναλυτικά, ο Γιάννης και η Πωλίνα, κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους, είχαν μια πολύ μικρή διαφωνία για τον τρόπο μαγειρέματος μιας παρασκευής. Η Πωλίνα εξέφρασε την άποψή της και συμβούλεψε τον Γιάννη για τη συνταγή, κάτι που -όπως φαίνεται- τον ερέθισε ιδιαιτέρως…

“Έχω παρατηρήσει ότι η Πωλίνα δεν με εμπιστεύεται μαγειρικά και με κοιτούσε με στραβές ματιές να δει πώς θα το κόψω. Εντάξει, Πολωνάκι ξέρω να κόβω κρεμμύδι. Το να με βλέπει ο Τράκας, ο Άγγελος και δεν ξέρω ποιος, το σέβομαι πάρα πολύ… Και δεν έχω πρόβλημα, το θεωρώ απόλυτα λογικό. Αλλά τώρα κοριτσάκι 20 χρονών, δύο χρόνια ούτε καν μαγείρισσα.. Εντάξει. Μαγειρεύω καλύτερα στην τελική“, είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης μπροστά στην κάμερα του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

MasterChef: Τα υποτιμητικά σχόλια του Γιάννη

MasterChef: Το trailer της Παρασκευής (10/2)

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα