MasterChef: Δείτε σε ποιον πήγε η κάρτα ασυλίας

MasterChef: Δείτε σε ποιον πήγε η κάρτα ασυλίας

Μαρία, Σταύρος και Γιώργος ήταν οι τρεις με τα καλύτερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας.

Παρότι αποχώρησε κι επέστρεψε στο σπίτι του MasterChef 4, η κάρτα ασυλίας που δίνεται για τελευταία φορά, πέρασε στα χέρια του Γιώργου. «Γιώργο η καλύτερη προσπάθεια ανήκει σε εσένα» ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Νιώθω πολύ χαρούμενος, ήθελα έστω και μια φορά να την κατακτήσω» δήλωσε ο επίδοξος σεφ.

Τι κι αν η Μαρία δε χάρηκε με αυτή την εξέλιξη, του είπε συγχαρητήρια και παραδέχτηκε ότι είχε κάνει ένα πολύ καλό πιάτο. «Ο Θεός τελικά είναι δίκαιος… χαίρομαι πολύ γιατί και το αξίζει και θα κάνει πολλά με αυτή την καρτούλα!» σχολίασε η Μάρλεν.

Δυσαρεστημένος με αυτή την εξέλιξη ήταν ο Δημήτρης που σχολίασε ότι βοήθησε τη Μαρία κι εκείνη είχε ένα από τα τρία καλύτερα πιάτα σε αντίθεση με εκείνον που απλά πέρασε στον εξώστη!

Σύμφωνα με τα spoilers, ύστερα από τον αγώνα μαγειρικής ανάμεσα στις τρεις παίκτριες, η Κατερίνα Λένη δεν θα καταφέρει να έχει μια αξιόλογη αντιγραφή πιάτου και θα βρεθεί εκτός του μαγειρικού ριάλιτι.

Η 36χρονη Κατερίνα υπήρξε μια αμφιλεγόμενη παίκτρια φέτος, τόσο για τους συμπαίκτες της όσο για τους τηλεθεατές, με τα σχόλιά της να γίνονται αμέσως viral.

Οι ατάκες και τα αιχμηρά σχόλιά της έχουν γράψει ιστορία, ενώ η ίδια βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο των συζητήσεων στο σπίτι του MasterChef 4, λόγω του επαγγέλματός της.

Η Κατερίνα είναι κομμώτρια και πολλοί ήταν εκείνοι που θεωρούσαν ότι δεν έχει θέση μέσα στον μαγειρικό διαγωνισμό. Πώς θα αντιδράσουν, άραγε, οι συμπαίκτες της;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα