MasterChef: Επέστρεψε η πιο αμφιλεγόμενη παίκτρια – Η Μαρίνα Ντεμολλάι είναι η νέα “εισβολέας”

MasterChef: Επέστρεψε η πιο αμφιλεγόμενη παίκτρια – Η Μαρίνα Ντεμολλάι είναι η νέα “εισβολέας”
Μαρίνα Ντεμολλάι YouTube

Μία παίκτρια από τα παλιά και συγκεκριμένα από το MasterChef 5 επέστρεψε στο επεισόδιο της Πέμπτης (09/03) διεκδικώντας ξανά την είσοδό της στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Γυναικεία υπόθεση η δοκιμασία αποχώρησης που παρακολουθήσαμε στο MasterChef της Πέμπτης (09/03) καθώς η Μαρία Ματσούκαρου, η Μαρία Λαζαρίδου, η Σέβα Λογοθέτη και η Γιώτα Λιοπετρίτη είχαν στο test Δημιουργικότητας τις πιο αδύναμες προσπάθειες και δεν κατάφεραν να πείσουν τους τρεις κριτές.

Έτσι, φόρεσαν τις μαύρες τους ποδιές και κλήθηκαν σε μία ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, υπερασπιζόμενες φυσικά τη θέση τους στον διαγωνισμό.

Η Μαρία Λαζαρίδου βρέθηκε για πρώτη φορά σε αυτή τη δύσκολη θέση, μετά την επιστροφή της και όπως φάνηκε δεν ήταν καλή μέρα για εκείνη, αφού ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης έκριναν πως ήταν εκείνη με την πιο αδύναμη προσπάθεια και το χειρότερο πιάτο.

Μετά τη “βαριά” βαθμολογία των κριτών η Μαρία Λαζαρίδου βρέθηκε στη δύσκολη θέση που έπρεπε να μαγειρέψει για δεύτερη φορά έχοντας όμως αντίπαλό της τη νέα “εισβολέα”, που δεν ήταν άλλη, από την πολυσυζητημένη παίκτρια του MasterChef 5, Μαρίνα Ντεμολλάι.

MasterChef 2023: Η Μαρίνα Ντεμολλάι επέστρεψε

Η Μαρίνα Ντεμολλάι, η “κακιά” του MasterChef 5 επέστρεψε στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star διεκδικώντας φυσικά ξανά τη θέση της.

Η Μαρίνα Ντεμολλάι ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες στο MasterChef 5 με τις φαρμακερές ατάκες της, τη δημιουργία εντάσεων μεταξύ των συμπαικτών της αλλά και τον υπόγειο τρόπο που κινείτο να την κάνουν το πρόσωπο που οι τηλεθεατές και οι χρήστες του Twitter λάτρευαν να μισούν.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο παίκτριες είχαν αναμετρηθεί ξανά μαγειρικά όταν η Μαρίνα επέλεξε τη Μαρία για να αναμετρηθεί μαζί της και κατάφερε να της “κλέψει” την θέση, με αποτέλεσμα η πρώτη να μπει ξανά στο σπίτι και η δεύτερη να πρέπει να μαγειρέψει άλλη μια φορά προκειμένου να παραμείνει στον μαγειρικό διαγωνισμό του Star.

Η συγκλονιστική ιστορία της Μαρίνας Ντεμολλάι

Η Μαρίνα Ντεμολλάι είχε περιγράψει στην αρχή του διαγωνισμού τα δύσκολα χρόνια που πέρασε στην εφηβεία της, όταν έχασε μεγάλο μέρος της όρασής της στο αριστερό μάτι.

“Δεν ήμουν πάντα δυναμική λόγω κάποιων καταστάσεων υγείας που πέρασα στα 14. Κόλλησα τοξόπλασμα από μια γάτα, το μικρόβιο με χτύπησε στο οπτικό μου νεύρο κι έχασα την όρασή μου από το αριστερό μου μάτι. Ήταν δύσκολη περίοδος και για ένα διάστημα δύο χρόνων χρειάστηκε καθημερινά να βρίσκομαι στο νοσοκομείο, χάνοντας την εφηβεία μου και τους φίλους μου. Έπρεπε να κάνω μια ειδική διατροφή και δεν μπορούσα να κόψω τόσο το αλάτι και την ζάχαρη. Έκανα παρατυπίες κι έφτασα να έχω 120 κιλά. Δεν ήθελα να βγω από το σπίτι, να έχω κοινωνική ζωή και να κάνω παρέες. Κι επειδή ήμασταν από την Αλβανία μονίμως δεχόμασταν ρατσισμό κι εγώ κι οι αδερφές μου”, είχε δηλώσει η παίκτρια του “MasterChef 5”.

“Ο μόνος λόγος που κατάφερε και με έβγαλε από αυτό ήταν ο αθλητισμός. Ξεκίνησα και μπήκε σε μία ομάδα χάντμπολ και σε ηλικία 16 ετών έπαιζα στην εθνική κατηγορία Α1. Τώρα έχω το 75%, δεν μπορώ να εστιάσω σε πράγματα 100%, αλλά μπορώ να κινηθώ στον χώρο χωρίς να πέσω πάνω σε ανθρώπους”, συμπλήρωσε.

Οι εντάσεις της Μαρίνας στο MasterChef 5

Η Μαρίνα βρέθηκε αρκετές φορές στο επίκεντρο των εντάσεων στο “MasterChef 5”, αλλά και στο στόχαστρο των συμπαικτών της, λόγω των αντιδράσεών της. Μάλιστα, όταν είχε αποχωρήσει την πρώτη φορά, οι συμπαίκτες της είχαν δηλώσει ανακουφισμένοι και πολύ πιο ήρεμοι, ενώ εξομολογήθηκαν πως τα πήγαιναν πλέον καλύτερα μεταξύ τους.

Μερικές από τις στιγμές της στο παιχνίδι:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα