MasterChef: Επέστρεψε η πιο διάσημη ομαδική δοκιμασία και αυτός ο παίκτης εκνεύρισε τους πάντες

MasterChef: Επέστρεψε η πιο διάσημη ομαδική δοκιμασία και αυτός ο παίκτης εκνεύρισε τους πάντες
MasterChef STAR

Φωνή, ένταση και ασυνεννοησία στο MasterChef της Πέμπτης (27/04) όπου οι δύο ομάδες συμμετείχαν στην πιο διάσημη, αγαπημένη και πολυαναμενόμενη Ομαδική Δοκιμασία του "Τοίχου". Οι κραυγές του παίκτη που έσπασαν σε όλους τα νεύρα.

Ο θρυλικός “Τοίχος” του MasterChef υψώθηκε ξανά και έφερε το απόλυτο χάος στην κουζίνα του μαγειρικού reality του Star.

Το MasterChef επέστρεψε το βράδυ της Πέμπτης (27/04) μέσα από τη συχνότητα του Star με ένα νέο επεισόδιο αλλά και μια αγαπημένη και διάσημη ομαδική δοκιμασία, αυτή του “τοίχου”, στην οποία οι παίκτες έπρεπε να χωριστούν ανά ζεύγη και να μαγειρέψουν πίσω από ένα τοίχο, ώστε να διαπιστωθεί η ικανότητά τους να επικοινωνούν κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Οι φωνές αποδείχθηκαν απαραίτητες, ωστόσο ο Θεόδωρος ξεπέρασε τον εαυτό του με τις κραυγές του, κάτι που προκάλεσε τον εκνευρισμό αλλά και επικά σχόλια από τους συμπαίκτες του.

Ζούγκλα” χαρακτήρισε την κατάσταση ο Άγγελος, με τον Γιώργο Πορφύρη να σχολιάζει πως “είναι περίοδος αναπαραγωγής για τον Θόδωρα. Ψάχνει το άλλο του μισό”.

“Τσίριζε η Μπέη, φώναζε ο Τέο μας είχε μουρλάνει το κεφάλι σε κάποια φάση, αλλά αυτό είναι και το ζητούμενο του τοίχου, να σπάσουμε ο ένας τα νεύρα του άλλου”, δήλωσε ο Ηλίας.

Ωστόσο, αυτή τη φορά η δοκιμασία είχε διαφορετική σημασία, αφού από αυτή την ομαδική δεν θα προκύψει αποχώρηση αλλά ο φετινοί διεκδικητές του Silver Award των 10.000 ευρώ!

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα