MasterChef – Φανή: “Η είδηση θα έπρεπε να είναι η αγάπη, όχι η σεξουαλικότητά μου”

MasterChef – Φανή: “Η είδηση θα έπρεπε να είναι η αγάπη, όχι η σεξουαλικότητά μου”
Φανή Ζιώγα Glomex

Η Φανή Ζιώγα μίλησε αναλυτικά για την εξομολόγησή της στο MasterChef, όπου αποκάλυψε πως είναι bisexual. Το μήνυμα που ήθελε να περάσει.

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το MasterChef παραχώρησε στην εκπομπή “Breakfast@Star” η Φανή Ζιώγα.

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, ανακοίνωσε την απόφασή της να εγκταλείψει τον διαγωνισμό λόγω προβλημάτων υγείας ενός αγαπημένου προσώπου από την οικογένειά της. Την ίδια στιγμή, προχώρησε σε μια συγκινητική εξομολόγηση, αποκαλύπτοντας πως είναι bisexual και μιλώντας για τον παππού της, ο οποίος την στήριξε σε πολύ σημαντικούς σταθμούς της ζωής της.

Μιλώντας για την εξομολόγησή της στην εκπομπή, η πρώην παίκτρια είπε αρχικά: “Γενικά, για να εξηγήσω λίγο κάποια πράγματα. Όταν γνωρίζω ανθρώπους, τους αντιμετωπίζω ως ανθρώπους στο σύνολο. Δεν μου αρέσει να κοιτάω την εμφάνιση ή το φύλο που έχω απέναντί μου. Δίνω περισσότερη βάση στη νοοτροπία, τον τρόπο σκέψης, την ιδιοσυγκρασία και τις πεποιθήσεις του. Εμένα αυτό ήταν που με έκανε να έχω τη συγκεκριμένη σεξουαλική προτίμηση”.

Νομίζω ότι η είδηση δεν θα έπρεπε να ήταν η σεξουαλική μου προτίμηση. Αλλά θα έπρεπε να είναι η δύναμη της αγάπης. Να μπορείς να αποδεχτείς την κόρη σου, την εγγονή σου, την αδερφή σου ή όποιον άνθρωπο έχεις, έτσι όπως ακριβώς είναι, ακόμη κι αν η νοοτροπία του είναι 50 χρόνια μακριά από τη δική σου. Η είδηση θα έπρεπε να είναι η αγάπη. Είμαι πολύ περήφανη που εγώ ανήκω σε μια οικογένεια που ξέρει πραγματικά να αγαπάει. Νιώθω τυχερή”, συμπλήρωσε η Φανή Ζιώγα.

Αναφερόμενη στο πώς η ίδια ανακάλυψε και αποδέχτηκε αυτή την πτυχή του εαυτού της, η Φανή Ζιώγα είπε: “Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ακόμη αυτή τη δύναμη. Γιατί το κύριο είναι να το αποδεχτείς εσύ για τον εαυτό σου. Όταν το κάνεις αυτό, μετά σου φαίνεται φυσιολογικό. Είναι πάρα πολύ δύσκολο για ένα παιδί που έχει διαφορετική σεξουαλική προσέγγιση. Κι εγώ δυσκολεύτηκα, δεν το μοιράστηκα κατευθείαν. Αλλά αποφάσισα πως δεν θα πηγαίνω με βάση τις κοινωνικές αποδοχές, αλλά με το τι με γεμίζει περισσότερο. Ο πρώτος άνθρωπος που ένιωσε άνετα να το μοιραστώ, ήταν η αδερφή μου. Το κατάλαβα στα 17 όταν μου κέντρισε το ενδιαφέρον μια κοπέλα. Έλεγα “δεν παίζει, ξεκόλλα”. Το come-out και στον ίδιο μου τον εαυτό το έκανα στα 19″.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα