Masterchef: H έξοδος των παικτών και η ημέρα του live τελικού

Διαβάζεται σε 2'
Masterchef: H έξοδος των παικτών και η ημέρα του live τελικού
To Μasterchef 8 είναι προ της ολοκλήρωσης του. YouTube

Oι φιναλίστ της 8ης σεζόν του Masterchef είναι εκτός του σπιτιού που τους φιλοξενούσε για 4 μήνες, πριν το live του τελικού που θα γίνει την Τετάρτη 12/6

Όπως οδηγούμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της 8ης σεζόν του Masterchef έχει ένα νόημα να γνωρίζουν όσοι σχολιάζουν (ατελείωτα) σε κάθε επεισόδιο που προβάλλεται στα social media και δη το X (Twitter) πως οι παίκτες διαβάζουν τα πάντα.

Πριν το live «κομμάτι» του τελικού που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 12/6, σύμφωνα με πληροφορίες οι 6 φιναλίστ έκαναν ένα ταξίδι τη Μυτιλήνη που ολοκληρώνεται αυτές τις ώρες.

Πάμε όμως, να δούμε τι έγινε την Τρίτη, όταν έλειπε πάλι ο Πάνος Ιωαννίδης. Ο Σωτήρης Κοντιζάς εξήγησε ότι οι ημέρες της απουσίας του δεν αντιπροσωπεύουν την κατάσταση της υγείας του. «Είναι καλά. Περιμένουμε να αναρρώσει πλήρως για να έλθει».

Το στρατηγικό πλάνο που εκπόνησε και εκτέλεσε ο Ηλίας, για να να βοηθήσει την γκρι μπριγάδα να νικήσει στο τελευταίο τεστ δημιουργικότητας έπεσε στο κενό. Οι γκρι έχασαν γιατί ήταν λιγότερο δημιουργικοί και οδηγήθηκαν στη ψηφοφορία για τον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδας. Θυμίζουμε πως η Χριστίνα είναι η πρώτη.

Πριν προχωρήσουμε στο θέμα μας, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το πιάτο που έκρινε τη δοκιμασία. Ο Νίκος εμπνεύστηκε από το παραδοσιακό κρέας με πατάτες και παρουσίασε «εσπούμα ψητής πατάτας Νευροκοπίου (που ήταν το βασικό του υλικό), με ψαρονέφρι σοτέ, πέπλο ψητής πατάτας και σάλτσα μανιταριών.

Ιδού το αποτέλεσμα.

Πριν αρχίσει η ψηφοφορία, ο πάντα ψύχραιμος Γιάννης είπε πως ήξερε ότι θα βάλει εκείνος τη μαύρη ποδιά, αφού οι άλλοι δύο της ομάδας (Κώστας και Ηλίας) έκαναν περισσότερη παρέα. Η ήττα του (από τη Χριστίνα που πήρε άλλα 1.000 ευρώ, ως κάτοχος του καλύτερου πιάτου της δοκιμασίας) ήταν η μόνη που δεν κρίθηκε στη δημιουργικότητα, αλλά σε ποιο πρακτικά ζητήματα.

Με ύφος ‘έχω πιει ένα λίτρο βαλεριάνα’, ο Γιάννης δήλωσε ήρεμος με το αποτέλεσμα αφού όπως είπε «όταν περιμένω κάποια πράγματα να έλθουν, αισθάνομαι ηρεμία. Σε μια αντιγραφή μπορούν να γίνουν τα πάντα. Δεν ξέρεις τι θα γίνει. Ας δούμε και ποιος θα είναι ο τρίτος υποψήφιος».

Την Πέμπτη 30/5 στις 21.00 το Masterchef πάει στο Μυστρά, για την τελευταία ομαδική δοκιμασία που θα περιλαμβάνει μεζεδάκια.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα