MasterChef: Η οικειοθελής αποχώρηση έφερε επιστροφές και οι παίκτες “έσταξαν” φαρμάκι

MasterChef: Η οικειοθελής αποχώρηση έφερε επιστροφές και οι παίκτες “έσταξαν” φαρμάκι
MasterChef YouTube

Καινούργια εβδομάδα με δεύτερη ευκαιρία για έναν από τους πρώην παίκτες του MasterChef. Η οικειοθελής αποχώρηση του Χρήστου Πολιτάκη που έφερε αλλαγές.

Ανατροπές, εκπλήξεις και μία επιστροφή περίμενε τους παίκτες του MasterChef αλλά και το τηλεοπτικό κοινό το βράδυ της Δευτέρας (13/02).

Οι 21 παίκτες του μαγειρικού reality του STAR πήραν ξανά τις θέσεις τους για ένα ιδιαίτερα απαιτητικό Mystery Box, αφού οι επίδοξοι σεφ ήρθαν αντιμέτωποι όχι με ένα, αλλά με τρία κουτιά, ένα λευκό, ένα μαύρο και ένα κόκκινο, που κρύβουν τα υλικά που προτιμούν περισσότερο οι τρεις chef κριτές στα εστιατόρια τους.

Λίγο πριν ξεκινήσει όμως η απαιτητική δοκιμασία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανακοίνωσε επιστροφές, αφού τη θέση του Χρήστου Πολιτάκη, πήρε ο Σταύρος Παπαδόπουλος, που ήταν και ο παίκτης που αποχώρησε τελευταίος πριν από την οικειοθελή αποχώρηση.

Τα συναισθήματα των παικτών για την επιστροφή του Σταύρου ήταν ανάμεικτα, με τον Θοδωρή να δηλώνει χαρακτηριστικά: “Ήρθε ο Σταύρος. Για μένα προσωπικά δεν αλλάζει τίποτα. Και 10 να έρθουν μαζί πάλι έτσι θα είμαι, θα κοιτάξω να τους στείλω από εκεί που ήρθαν“.

Παρόμοια ήταν και η αντίδραση της Στέλλας, η οποία όπως ανέφερε, “το μόνο που δεν ήθελα να ακούσω είναι ότι θα έχουμε μία επιστροφή, για να είμαι ειλικρινής, δεν ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα που ήρθε ο Σταύρος“.

MasterChef: Το πρώτο μήνυμα του Σταύρου μετά την επιστροφή του

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα