MasterChef: Η τριάδα του τελικού “κρύβει” έναν παίκτη που δεν περίμενε κανείς

MasterChef: Η τριάδα του τελικού “κρύβει” έναν παίκτη που δεν περίμενε κανείς

Το τελευταίο spoiler για το ριάλιτι μαγειρικής του Star φαίνεται πως δεν θα αρέσει σε κανέναν.

Το Master Chef έχει εξελιχθεί στο πρόγραμμα-φαινόμενο της εποχής της καραντίνας. Η τηλεθέασή του έχει εκτοξευτεί το τελευταίο διάστημα και σχεδόν η μισή Ελλάδα περιμένει με αγωνία κάθε επεισόδιο στο Star για να δει ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από τις κουζίνες.

Πριν μερικές ημέρες είχαν βγει τα πρώτα spoilers σχετικά με τους δύο επόμενους παίκτες που θα αποχωρήσουν, ωστόσο την Δευτέρα (27/4) η εκπομπή “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιο αποκάλυψε ένα ακόμη πιο δυνατό spoiler κι αυτό είχε να κάνει με την τελική τριάδα του παιχνιδιού.

Από το ρεπορτάζ της εκπομπής προέκυψε πως η Μαρία Μπέη θα είναι στην τελική τριάδα μαζί με τους Σταύρο και Σταυρή. Κι αν οι δύο τελευταίοι είχαν έτσι κι αλλιώς πολλές πιθανότητες για να βρεθούν στις υψηλότερες θέσεις, θα προκαλέσει απορία το πώς η Μαρία κατάφερε να φτάσει μέχρι εκεί, βγάζοντας έξω πολύ δυνατούς μάγειρες, ανάμεσά τους και το ‘τηλεοπτικό της αγόρι’, τον Δημήτρη Μπέλλο.

Φαίνεται πως αυτό το spoiler δεν θα αρέσει σε αρκετούς μιας και η Μαρία δείχνει να βρίσκεται αρκετά ψηλά στο ranking αντιπάθειας του φετινού Master Chef.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα