MasterChef – Νίκος: Δεν πρόλαβε να αποχωρήσει και επέστρεψε στον διαγωνισμό

MasterChef – Νίκος: Δεν πρόλαβε να αποχωρήσει και επέστρεψε στον διαγωνισμό
Οι παίκτες του MasterChef 6 Instagram

Η πιο γρήγορη επιστροφή μετά από αποχώρηση ανήκει δικαιωματικά στον Νίκο, ο οποίος επέστρεψε στο MasterChef 6 μετά τη χθεσινή αποχώρησή του.

Ξανά στο παιχνίδι βρίσκεται ο Νίκος, ο παίκτης που αποχώρησε πρώτος από το MasterChef 6 στην πρώτη δοκιμασία αποχώρησης που έλαβε χώρα στο μαγειρικό ριάλιτι το βράδυ της Τρίτης (15/2).

Λίγο πριν οι παίκτες του MasterChef χωριστούν σε “Μπλε” και “Κόκκινους” και συμμετάσχουν στην πρώτη ομαδική δοκιμασία για φέτος, οι κριτές του διαγωνισμού, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ανακοίνωσαν πως λόγο της οικειοθελούς αποχώρησης του Στάθη, τη θέση του παίρνει ο παίκτης που αποχώρησε τελευταίος και αυτός δεν είναι άλλος από τον Νίκο.

Οι παίκτες υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό τον 42χρονο συμπαίκτη τους, ο οποίος δήλωσε πως “είμαι έτοιμος να μελετήσω πολύ γιατί η θέση την οποία αναπληρώνω έχει πολύ μεγαλύτερη πείρα από εμένα, οπότε είναι δύσκολη αυτή η αντικατάσταση. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ, θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα