MasterChef: Ο Μπέλλος γύρισε και οι παίκτες έσταξαν φαρμάκι

MasterChef: Ο Μπέλλος γύρισε και οι παίκτες έσταξαν φαρμάκι
Δημήτρης Μπέλλος YouTube

Ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε στο MasterChef και τα συναισθήματα των παικτών του φετινού μαγειρικού διαγωνισμού ήταν ανάμεικτα. Οι προβλέψεις για το πώς θα κινηθούν οι παίκτες από εδώ και στο εξής.

Μία μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παίκτες του MasterChef 7 καθώς στο επεισόδιο της Τρίτης (21/03) ο Δημήτρης Μπέλλος ήταν ο νέος “εισβολέας” ο οποίος διεκδίκησε ξανά μια θέση στον μαγειρικό διαγωνισμό του STAR.

Μετά από μια απαιτητική μαγειρική δοκιμασία αποχώρησης μεταξύ της Γιώτας, της Μαρίας και του Νικήτα, των τριών δηλαδή παικτών με τις πιο αδύναμες προσπάθειες στο Test Δημιουργικότητας, η Μαρία, η οποία βρέθηκε στην τελευταία θέση κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον “εισβολέα”.

Με σιγουριά και αυτοπεποίθηση ο Δημήτρης αντιμετώπισε τη Μαρία και τελικά κατάφερε να κερδίσει μία θέση στον διαγωνισμό, μία είσοδο όμως που δεν έγινε από όλους δεκτή.

Ο Δημήτρης Μπέλλος επέστρεψε στο σπίτι του μαγειρικού reality και από τα πρώτα κιόλας λεπτά, η Στέλλα ανέφερε: “οκ θα τον καλωσορίσουμε. Καμία όρεξη δεν έχω να καλωσορίσω κανέναν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, τους βαρέθηκα όλους”, ενώ με τη σειρά του ο Αλέξανδρος προέβλεψε πώς θα κινηθούν οι παίκτες με την είσοδο του νέου παίκτη.

“Νομίζω όλοι χάρηκαν που μπήκε ο Μπέλλος, εννοώ αυτοί που υποστήριζαν τη Μαρία. Γιατί τώρα θα έχουν άλλον έναν δυνατό μάγειρα, τον οποίο θα μπορούν να τον γλύφουν και να τον σαλιαρίζουν όλη μέρα και να προσπαθήσουν να παραμείνουν λίγο ακόμα στον διαγωνισμό. Να τους βοηθήσει κάπως, οπότε όλοι θα τον αγκαλιάσουν και θα βγάλουν τον πραγματικό, σιχαμερό εαυτό τους”, είπε ο Αλέξανδρος.

Φαρμάκι έσταξε και ο Ηλίας Κιαζόλι, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Δημήτρη Μπέλλο στον 4ο κύκλο του MasterChef, καθώς όπως είπε, “δεν είμαι ενθουσιασμένος που ξαναμοιράζομαι τον χώρο του MasterChef πάλι με τον Δημήτρη και τη Μαρία, παρ’ όλα αυτά δεν με νοιάζει, μου περνάνε τελείως απαρατήρητα αυτά”.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα