MasterChef: Ο Ηλίας Κιαζόλι επέστρεψε και “πέταξε” έξω τον νέο παίκτη – Το άβολο καλωσόρισμα

MasterChef: Ο Ηλίας Κιαζόλι επέστρεψε και “πέταξε” έξω τον νέο παίκτη – Το άβολο καλωσόρισμα
Ηλίας Κιαζόλι Youtube / @MasterChef Greece

Ένας παίκτης που άφησε ιστορία στο MasterChef "εισέβαλε" στον διαγωνισμό, μονομάχησε με έναν από τους νέους μάγειρες και κατάφερε να πάρει τη θέση του. Πώς τον υποδέχτηκαν οι υπόλοιποι.

Με νέο επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές επέστρεψε το MasterChef 7 στο Star το βράδυ της Τρίτης (07/02).

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, Παύλος Λούλης, Χρήστος Πολιτάκης και Σταύρος Παπαδόπουλος, οι οποίοι προέκυψαν από την προηγούμενη δοκιμασία του Test Δημιουργικότητας, ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων, διεκδικώντας φυσικά την παραμονή τους στον μαγειρικό διαγωνισμό.

Στη Δοκιμασία Αποχώρησης, οι τρεις υποψήφιοι έβαλαν τα δυνατά τους για να αποδώσουν σωστά, τόσο γευστικά όσο και τεχνικά, το πιάτο.

Δύο από αυτούς, ο Παύλος και ο Χρήστος, κατάφεραν να γλιτώσουν και να κρατήσουν τη θέση τους, ενώ ο Σταύρος κλήθηκε να μονομαχήσει με έναν από τους παλιούς παίκτες του διαγωνισμού.

Ο λόγος για τον Ηλία Κιαζόλι, έναν παίκτη ο οποίος άφησε ιστορία στο MasterChef!

Σταύρος και Ηλίας προσπάθησαν πολύ στη διεκδίκηση της θέσης τους, με το μαγειρικό αποτέλεσμα, στο τέλος της δοκιμασίας, να κάνει δύσκολο το έργο των τριών σεφ κριτών, οι οποίοι κλήθηκαν να εξετάσουν κάθε λεπτομέρεια για να πάρουν την τελική τους απόφαση.

Τελικά, οι κριτές αποφάσισαν πως η προσπάθεια του Ηλία Κιαζόλι ήταν καλύτερη, ο οπότε ο γνώριμος μάγειρας “πέταξε” έξω από τον διαγωνισμό τον Σταύρο και τον αντικατέστησε.

Η νέα προσθήκη δεν ενθουσίασε τους υπόλοιπους παίκτες του MasterChef, οι οποίοι τον υποδέχτηκαν στο σπίτι με προβληματισμό…

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα