MasterChef: Ο Κοντιζάς έφτυσε φαγητό διαγωνιζόμενου – Η αντίδραση του παίκτη

MasterChef: Ο Κοντιζάς έφτυσε φαγητό διαγωνιζόμενου – Η αντίδραση του παίκτη
Οι τρεις κριτές του MasterChef YouTube

Το Silver Award επέστρεψε στο MasterChef ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν για όλους τους παίκτες καλά. Η σκληρή κριτική, οι προσπάθειες που ξεχώρισαν και ο νικητής του Mystery Box.

Αρκετά δύσκολη αποδείχθηκε για ορισμένους παίκτες η πρώτη δοκιμασία του Silver Award που επέστρεψε στο MasterChef το βράδυ της Δευτέρας (28/03).

Λίγο το ότι οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν δύο παρασκευές, μία αλμυρή και μία γλυκιά, λίγο το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ που τους περιμένει στο σημερινό Τεστ Δημιουργικότητας, δεν είχαν όλοι οι παίκτες την καλύτερη απόδοση, κάτι που επαληθεύτηκε ενώπιον των κριτών, οι οποίοι δοκίμασαν τις παρασκευές και των 12 παικτών του μαγειρικού ριάλιτι.

Ένας εξ αυτών που οι αστοχίες στο πιάτο του φάνηκαν και με το παραπάνω ήταν ο Βασίλης Μπόλλος, ο οποίος προκαταβολικά ζήτησε συγγνώμη από τους κριτές για το αποτέλεσμα, καθώς όπως εξήγησε, “δεν πήγε τίποτα σωστά. Ούτε η εμφάνιση, ούτε το στήσιμο. Το γλυκό δεν το δοκίμασα. Δεν ξέρω αν ταιριάζουν όλα αυτά που έχει […] Δεν ήρθα να κρυφτώ, δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθειά μου”.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παίρνοντας τον λόγο είπε στον διαγωνιζόμενο πως δεν πρέπει να ζητάει συγγνώμη για το ότι κάτι δεν πήγε όπως θα ήθελε αλλά για το ότι δεν δοκίμασε τις παρασκευές του, πριν το παρουσιάσει μπροστά τους.

Τελικά, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η προσπάθειά του τουλάχιστον στη γλυκιά παρασκευή δεν είχα πάει τόσο καλά, αφού ο Σωτήρης Κοντιζάς έφτυσε το φαγητό του.

“Δεν μου έχει φτύσει κανείς το φαγητό μου. Και σήμερα ένιωσα πάρα πολύ άσχημα. Εξευτελιστικά άσχημα. Ντράπηκα πραγματικά, γιατί ήταν λάθος αυτό το πράγμα. Όλοι στις κουζίνες πειραματιζόμαστε και κάνουμε λάθη. Εγώ σήμερα δεν πήγα να πειραματιστώ, πήγα να κάνω για να μην ξεφτιλιστώ, αλλά τελικά ξεφτιλίστηκα”, δήλωσε ο Βασίλης αμέσως μετά.

Στα καλά νέα, ο Νικήτας και ο Γιάννος ήταν οι δυο παίκτες που ξεχώρισαν οι τρεις κριτές και συνολικά είχαν τις καλύτερες προσπάθειες, με τον Νικήτα να αναδεικνύεται τελικά νικητής και να γίνεται ο παίκτης που κατακτά το τρίτο Mystery Box του φετινού διαγωνισμού.

MasterChef: Ο νικητής του Silver Mystery Box

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα